Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Χωρίς γυρολόγους και γενικούς διευθυντές, σωστότατη τοποθέτηση από Αστέρα Βλαχιώτη

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην υπόθεση της ένστασης της ομάδας τους κατά του Αστέρα Αμαλιάδας, περί παράνομης τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα της με την Καλαμάτα, εξέδωσε ο Αστέρας Βλαχιώτη, στην οποία αναφέρεται στα εξής:

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό και τους οπαδούς της ομάδας μας πως η ένσταση που είχαμε καταθέσει για παράνομη τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Αστέρα Αμαλιάδας – Π.Σ Η Καλαμάτα δεν έγινε δεκτή από το Πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ βάσει του άρθρου 23 του ΚΑΠ , το οποίο προβλέπει ένσταση απο τρίτη ομάδα με έννομο συμφέρον, μόνο σε περίπτωση παράνομης χρησιμοποιησης ποδοσφαιριστή.

Έχοντας, λοιπόν, έννομο συμφέρον ως ομάδα συνδιεκδικήτρια του τίτλου του πρωταθλητή αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την ένσταση προστατεύοντας τα νόμιμα συμφέροντα της ομάδας μας και γι’ αυτό δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν. Έτσι, στηριχτήκαμε στο άρθρο 29 του ΚΑΠ περί χορήγησης αδειών για τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων. Βέβαια, μια τέτοια ένσταση θα τελεσφορούσε αν προερχόταν από την αντίπαλη ομάδα, δηλαδή τον ΠΣ η Καλαμάτα στην προκειμένη περίπτωση, η οποία ουσα βαθμολογικά «αδιάφορη» δεν προχώρησε την υπόθεση (χωρίς να της επιρρίπτουμε καμία ευθύνη).

Ως εκ τούτου, δεν θα προχωρήσουμε σε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο από μέρους μας. Ευελπιστούμε, όμως, η συγκεκριμένη υπόθεση να σταθεί η αφορμή για τροποποιήσεις σε κάποιες διατάξεις του ΚΑΠ, ώστε να αποφεύγονται ασάφειες και διφορούμενες ερμηνείες των νόμων. Συγχαίρουμε, λοιπόν,τον Αστέρα Αμαλιάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες ανόδου στην Football League!».

Τέλος, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως τόσο η έκθεση του Παρατηρητή, της Αστυνομίας και του διαιτητή, στο ματς με την Αχαϊκή στη Κάτω Αχαγιά που δεν έγινε ποτέ λόγω επεισοδίων είναι άκρως επιβαρυντική για τους «Λάκωνες», με ότι και να συνεπάγεται αυτό για τον τοπικό Αστέρα… 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική