Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Δεν βγήκε είδηση στην συνέντευξη τύπου. (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στο ξενοδοχείο Elite η διοίκηση της Καλαμάτας με επικεφαλής τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο που αν και δεν είναι επίσημα στην διοίκηση, αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας όπως φυσικά ανέφερε και ο ίδιος ο πρόεδρος Γιάννης Σταματογιαννόπουλος.

Η αλήθεια είναι πως στο τέλος της συνέντευξης τύπου, οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι αναρωτήθηκαν τον λόγο που έγινε αυτή η συνέντευξη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς δεν ειπώθηκε τίποτα νέο από τα όσα ήδη γνωρίζουμε μέχρι τώρα, πέραν ίσως του πενταετούς πλάνου όπως είπε ο κύριος Χριστόπουλος, που όμως εδώ θα λέγαμε πως πιάστηκε λίγο αδιάβαστος καθώς η αρχική πρόταση ήταν για τριετές πλάνο!

Επίσης εντύπωση έκανε το γεγονός πως σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ότι δεν συμμετείχε τελικά η Καλαμάτα στο Κύπελλο, η απάντηση ήταν ουδέν σχόλιο!

Όπως και να έχει αυτό που ζητάει και θέλει ο κόσμος είναι η επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που υποσχέθηκε ο κύριος Χριστόπουλος, όπως και ένα πολύ δυνατό όνομα προπονητή μετά τις 15 Μαίου.

Μένει λοιπόν να δούμε τις κινήσεις της διοίκησης την περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και να κρίνουμε για το τι θα πρέπει να περιμένουμε την καινούργια χρονιά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο κύριος Χριστόπουλος στην συνέντευξη τύπου.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Pelekaki

More in Μαύρη Θύελλα