Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Οδεμισιώτης στο taklin.gr «Το πρώτο βήμα για μια καλύτερη συνέχεια»

Στην μακρινή Σουηδία και την Härnösands FF συνεχίζει την καριέρα του ο 22χρονος Σπύρος Οδεμισιώτης ο οποίος μάλιστα μετά από λίγες ημέρες πραγματοποίησε χθες(6/5) το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα, αγωνιζόμενος σε ολόκληρη την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Täfteå όντας από τους κορυφαίους για την ομάδα του.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα, το πρωτάθλημα αλλά και τις διαφορές ανάμεσα στο Ελληνικό και το Σουηδικό ποδόσφαιρο μίλησε στο «taklin.gr» ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός.

Ερ: Πως είναι οι πρώτες σου μέρες στην Σουηδία, βλέπεις μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδος με αυτό της Σουηδίας;

Σ.Ο: Οι πρώτες μέρες κυλάνε ήρεμα, κάθε μέρα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο στο νέο τρόπο ζωής, σίγουρα τα πράγματα είναι διαφορετικά με όσα είχα συνηθίσει έως τώρα, οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι στον ρυθμό, την φυσική κατάσταση και στην δύναμη.

Ερ: Ποίοι είναι οι προσωπικοί στόχοι μετά την συμφωνία με την harnosands FF αλλά και το ντεμπούτο σου στο πρωτάθλημα της Σουηδίας;

Σ.Ο: Οι στόχοι μου δεν είναι μακροπρόθεσμοι, είναι η καθημερινή δουλειά με προσήλωση και πάνω απ’ όλα ταπεινότητα.
Με την σωστή καθοδήγηση των ανθρώπων των οποίων εμπιστεύομαι, ελπίζω και θεωρώ ότι αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για μια καλύτερη συνέχεια.

Ερ: Η τελευταία μας ερώτηση πριν αποδεσμεύσουμε τον Σπύρο είχε να κάνει με τις πρώτες εντυπώσεις από την νέα του ομάδα, την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται αλλά φυσικά και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες συνάντησε.

Σ.Ο: Μιλάμε για μια ομάδα η οποία εκπέμπει υγεία, διαθέτει άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις παρέχοντας μας τα πάντα και μας βοηθά να επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.
Το πρωτάθλημα το οποίο μετέχουμε είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολύ καλές ομάδες.
Τέλος θα ήθελα μέσω της ευκαιρίας που μου δίνεται να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που βρίσκεται δίπλα μου σε όλα, τον Πανθουριακό και τους συμπαίκτες μου.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους κ.κ Ηρακλή Τσίκινη και Γιώργο Αργυρόπουλο που με βοήθησαν και με συμβούλευσαν πιο πολύ απ’ τον καθένα και ήταν σε όλα δίπλα μου.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in ΕΠΣ Μεσσηνίας