Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θα δώσει το παρών στο τουρνουά Αιγίου με την Μπαρτσελόνα

Τέσσερις παίκτριες του Εθνικού Καλαμάτας θα δώσουν το παρών στο μεγάλο και σπουδαίο φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Αίγιο με την ομάδα της Μπαρτσελόνας.

Πρόκειται για τις Βασιλική Σπηλιοπούλου, Ελπίδα Χαρλέπα, Μαρία Παναγιωτακοπούλου και Κωνσταντίνα Λεμπέση ενώ τις παίκτριες θα συνοδεύσει η προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή.

Πιέρρ Στάντμαν ( Pierr-Stuntman.gr ) : Αυτός ο Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας , θα είναι κυριολεκτικά μιά Γιορτή τού Γυναικείου Ποδοσφαίρου , και ο σκοπός του , θα είναι κυριολεκτικά ιερός . Διότι 1) τουλάχιστον τα μισά έσοδα θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.Το οποίο , κάνει ηρωικές προσπάθειες να βοηθήσει τον πληθυσμό τού Αιγίου ( αλλά και ολόκληρης τής περιοχής ), με ελάχιστα μέσα , με ελλιπή στήριξη απ τούς αρμοδίους κρατικούς φορείς , και όλοι μας εκεί τρέχουμε όποτε έχουμε προβλήματα υγείας.

2) Τα υπόλοιπα έσοδα , θα διατεθούν στις Ακαδημίες τού Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου , διότι όπως αποδεικνύεται περίτρανα , αλίμονο στην ομάδα που στηρίζεται μόνο σε λεγεωνάριους επαγγελματίες ( παίκτες και παράγοντες ) , και δέ στηρίζεται στα νέα παιδιά που βγαίνουν απ τα σπλάχνα τής πόλης της και τής περιοχής της. 3) θα είναι ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό θέαμα , αφού πέραν τής αδιαμφισβήτητης αγωνιστικής αξίας τής Barcelona , και η Ελληνική Μικτή SELECTE 2017 που θα αντιμετωπίσει τις Καταλανές παίκτριες , θα στελεχώνεται από σπουδαίες και ικανές ελληνίδες αθλήτριες , διαφόρων , μικρών και μεγάλων ομάδων και κατηγοριών.

4) Θα είναι η δεύτερη φορά , που η τεράστια και ιστορική σημαία τής Barcelona , θα τιμήσει το Δημοτικό Στάδιο , αλλά και ολόκληρη την πόλη τού Αιγίου , επισφραγίζοντας πλέον την πολύ καλή σχέση φιλίας και συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πόλεις , ( Αίγιο και Βαρκελώνη ) , και δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τις βάσεις που υπάρχουν , για σχέσεις ιδιαίτερα επωφελείς , σε ποδοσφαιρικό , αθλητικό , πολιτιστικό , κοινωνικό επίπεδο.
Πιστεύω λοιπόν , οτι αυτοί οι τέσσερις λόγοι , είναι από μόνοι τους ικανοί και αρκετοί , ώστε να προσκαλέσουμε τούς πολίτες τού Αιγίου , τούς φιλάθλους τού Παναιγιαλείου , αλλά και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους , και τούς φίλους τού Υγιούς και Ευγενούς Αθλητικού Πνεύματος , σε όλη την ευρύτερη περιοχή , να παραβρεθούν , να τιμήσουν , και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Και εννοείται , πέραν τών λόγων αυτών , νομίζω οτι δέ χρειάζεται να αναλύσω , οτι αυτός ο Αγώνας , είναι περισσότερο γυναικεία υπόθεση.

Οπότε είμαι βέβαιος , οτι εκτός απ τον αντρικό πληθυσμό και φίλαθλο κόσμο , απευθύνεται , αξίζει , και πρέπει να προβληθεί και να υποστηριχθεί , περισσότερο από τις γυναίκες τού Αιγίου , τής περιοχής Αιγιάλειας , αλλά και τού νομού Αχαϊας και τών κοντινών περιοχών.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Χωρίς κατηγορία