Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Ο Ηλίας Μουρούσιας, στο αντίο του συγκινεί και κάνει τον δικό του απολογισμό

Ο Ηλίας Μουρούσιας φέτος έκανε την υπέρβαση στην ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά έχοντας διπλό ρόλο ως παίκτης – προπονητής.

Ανέλαβε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο αλλά κατάφερε να αντεπεξέλθει και ο Εθνικός να πανηγύρισε μία άνετη παραμονή.

Το θετικό από όλο αυτό ήταν πήραν χρόνο συμμετοχής πολλά νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες.

Ο Μουρούσιας αποφάσισε να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και έκανε γνωστό ότι δεν θα βρίσκεται σε κανένα πόστο την νέα χρονιά.

Ο ίδιος στο αντίο του συγκινεί και κάνει τον δικό του απολογισμό για τον Μελιγαλά, το Πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του, στο taklin.gr αναφέρει τα εξής:

“Από την στιγμή που κλήθηκα να αναλάβω τον ρόλο του παίκτη – προπονητή στην ομάδα και για να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα διοικητικό ρόλο στον σύλλογο, και με την απόφαση της διοίκησης να αποδεσμεύσει τον βασικό κορμό μέχρι εκείνη την στιγμή που αποχώρησαν 8 παίκτες και ο προπονητής, αποφασίσαμε να πάμε την ομάδα μέχρι τέλος, γνωρίζοντας ότι θα είναι δύσκολα για την συνέχεια.

Η προσπάθεια όμως όλων των παιδιών και των ανθρώπων της διοίκησης ήταν τεράστια και πάρα πολύ καλή, από την πλευρά μου θα ήθελα να τους δώσω πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια γιατί έτσι όπως ήταν η κατάσταση, όλο αυτό που καταφέραμε από τότε που ανέλαβα φθάσαμε στους 40 βαθμούς και να έχουμε σωθεί από τον πρώτο γύρο.

Είμαι ευτυχής από την πλευρά μου που κατάφερα να δώσω σε πολλά μικρά παιδιά αρκετές συμμετοχές που από αυτό μόνο καλό μπορεί να τους κάνει και να τους βοηθήσει για το μέλλον τους. Σίγουρα θα μπορούσαμε να δουλεύουμε πιο καλύτερα στις προπονήσεις αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούσαν να γίνει αυτό. Τέλος καλό, όλα καλά καθώς καταφέραμε να πετύχουμε εξ’ ολοκλήρου τους στόχους μας και τελειώσαμε μία επιτυχημένη χρονιά.

“Κανέναν ρόλο την νέα χρονιά”

Τώρα, όσον αφορά το μέλλον του εγώ έχω πάρει την απόφαση μου ότι την επόμενη χρονιά δεν θα αναλάβω κάποιο ρόλο στην ομάδα, ούτε αγωνιστικό, ούτε διοικητικό, με έχει κουράσει αρκετά η προσπάθεια που έχω κάνει για την ομάδα, με τον τρόπο μου πάντα θα βοηθάω, δεν αλλάζει η απόφαση, Στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει.

“Το πρωτάθλημα δεν ήταν υψηλού επιπέδου”

Τέλος, όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο, ήταν ένα καλό πρωτάθλημα αλλά από τα τελευταία 10 χρόνια ήταν πολύ χαμηλό. Οι λόγοι πιστεύω ότι οι ομάδες και οι παράγοντες έχουν στερέψει οικονομικά και επίσης το υλικό που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν από τις ακαδημίες οι ομάδες, δεν ήταν ακόμα έτοιμα τα παιδιά να αντεπεξέλθουν στις δυνατότητες της Α’ Τοπικής. Στα επόμενα χρόνια ίσως το επίπεδο να είναι καλύτερο.

“Δίκαια ο Πάμισος το πρωτάθλημα”

Θεωρώ πως ο Πάμισος είχε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες, καλό προπονητή, μία διοίκηση που ήταν κοντά και όλη αυτή η πορεία αποδεικνύει ότι δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Θουρία που και αυτή κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, αλλά αδίκησε τον εαυτό της. Οι υπόλοιπες ομάδες πλην του Απόλλωνα Καλαμάτας, θεωρώ ότι ήταν στα ίδια επίπεδα.

Καλές διακοπές, υγεία σε όλον τον κόσμο και να ευχηθώ του χρόνου να δουλέψουν όλες οι πλευρές ώστε να βγει κάτι καλό στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό