Ακολουθήστε μας

Σπορ

Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ: 2ος ο Κρανιώτης στο »Triathlon 1» στην Μύκονο.

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μυκόνου συνδιοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Μαΐου 2018 τρίαθλο και αγώνες multisports στη Μύκονο με την επωνυμία »Triathlon 1 Mykonos – Multisport 2018».

Ο καλαματιανός τριαθλητής, Κωνσταντίνος Κρανιώτης που εκπροσώπησε τον Ευκλή κατέλαβε την 2η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία 30-39, με συνολικό χρόνο 1 ώρα 30 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα και την 4η Θέση σε γενική κατάταξη.
Η απόσταση του αγώνα στην οποία συμμετείχε ήταν:
Κολύμβηση 750 μ.- ποδήλατο 20 χλμ. – τρέξιμο 5 χλμ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και του Υπουργείου Τουρισμού.
Το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου μπήκε για πρώτη φορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα του τριάθλου και οι διοργανωτές ευελπιστούν πως θα καθιερωθεί στο καλεντάρι κάθε τριαθλητή.
Ο αγώνας ήταν διεθνών προδιαγραφών με βάση τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) της οποίας είναι αποκλειστικό μέλος στην Ελλάδα η Ε.Ο.ΤΡΙ. με τα διεθνώς πιστοποιημένα στελέχη της.

Ο διακεκριμένος αθλητής του τριάθλου μας δήλωσε : »Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει ως ένα από τα πιο δύσκολα sprint triathlon σε ένα από τα πιο ωραία νησιά των Κυκλάδων, λόγω τόσο των καιρικών συνθηκών καθώς »παλέψαμε» με τα κύματα , όσο και των απότομων υψομετρικών εναλλαγών στο ποδηλατικό σκέλος που κρατούσαν την αδρεναλίνη ψηλά, βέβαια μη ξεχνάμε ότι πάντα προέχει η ασφάλεια για ένα σώο τερματισμό και μετά η επίδοση.»

More in Σπορ