Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ: Με την Εθνική στην Αυστρία Σπύρος και Άρης Χανδρινός

Οι αθλητές της Καλαμάτας ’80 Σπύρος και Άρης Χανδρινός διαπρέπουν και στο Μπιτς βόλεϊ! Το επερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν με την φανέλα της Εθνικής ομάδας στο Baden της Αυστρίας με στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα νέων (u19) που θα γίνει στο Buenos Aires της Αργεντινής.

Στο Μπάντεν της Αυστρίας βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών. Έλενα Μπάκα/Διονυσία Μάτιου στις γυναίκες και τα αδέρφια Χανδρινοί Αριστείδης και Σπύρος στους άνδρες, όπου θα συμμετάσχουν στο Προλυμπιακό τουρνουά νέων beach volley, για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες.
Έλενα Μπάκα/Διονυσία Μάτιου και Αριστείρης Χανδρινός/Σπύρος Χανδρινός μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ηλία Ζωλασταθιάδη ταξίδεψαν το πρωί της Πέμπτης για την πόλη της Αυστρίας και αργά το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.
Αριστείδης και Σπύρος Χανδρινός κληρώθηκαν μαζί με τις ομάδες από την Σουηδία, την Γερμανία και την Τουρκία και Έλενα Μπάκα/Διονυσία Μάτιου βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τις Ισπανία, Ρουμανία και Σουηδία.
Στο Προλυμπιακό τουρνουά συμμετέχουν 16 χώρες ανά φύλο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων προκρίνονται οι 5 καλύτερες ομάδες.More in Βόλεϊ