Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων και Ναυπλίου παρέδωσαν μαθήματα ήθους [εικόνες – βίντεο]

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουνίου έγινε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο δημοτικό στάδιο Γαργαλιάνων μεταξύ των παλαιμάχων του Τέλου Άγρα και των παλαιμάχων του Ναυπλίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση του συμπολίτη μας Δημήτρη Πετρόπουλου.

Σε αυτόν αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ για την ιστορία, η ομάδα των Γαργαλιάνων επικράτησε με 3-2 του Ναυπλίου με 2 γκολ του Θανάση Λακριντή κι ένα του Μιχάλη Τσορώνη.

Το διαιτητικό τρίο αποτέλεσαν οι Αποστόλης Καυκάς με βοηθούς τους Αντώνη Μιχαλόπουλο και Παναγιώτη Νικολόπουλο.

Πριν το ξεκίνημα του φιλικού απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες προς τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ. Άγγελο Γεωργόπουλο, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο αλλά και τον παλαίμαχο διαιτητή Παναγιώτη Τσεκούρα για την προσφορά του στην διαιτησία. Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο αρχηγός της ομάδας παλαιμάχων Γαργαλιάνων Νίκος Τσέκερης, για την φιλοξενία. Τις πλακέτες απένειμαν ο Βασίλης Κούβαλης, ο Αντιδημαρχος Ναυπλίου Χρήστος Καρέλης και ο Αποστόλης Κατσίγιαννης.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων τις ευχές ανταπέδωσε ο παλαίμαχος διαιτητής Σταύρος Χαρλάς.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον Αντώνη Μαυρέα, ενώ ο παίκτης της ομάδας των παλαιμάχων Γαργαλιάνων Χρήστος Μπότσικας ευχαρίστησε την ομάδα του Ναυπλίου που αποδέχτηκε την πρόσκληση και ήλθε στους Γαργαλιάνους.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα των δύο ομάδων στο Il Centro, στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων.
More in Α Τοπικό