Ακολουθήστε μας

Σπορ

«Στάσου πλάι μου»: τρέξαμε και περπατήσαμε κατά των ναρκωτικών

Η 26η Ιουνίου έχει καθοριστεί Διεθνώς ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και του Δήμου Καλαμάτας διοργάνωσε αγώνα δρόμου και περπατήματος 5 χλμ. στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

«Στάσου πλάι μου» είναι το μήνυμα της ημέρας και ο ΣΔΥ Μεσσηνίας στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες δείχνοντας τη σημασία της ανάγκης των κοινωνικών δεσμών για τα προβλήματα που μας περιβάλουν. Θέλουμε όλοι να ανήκουμε, να μοιραζόμαστε και να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο σπάζοντας τις διαχωριστικές γραμμές.

Ο αγώνας ήταν δύο στροφές των 2,5 χλμ. στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και έδωσε την ευκαιρία στους δρομείς να απολαύσουν το παλιό αλλά πανέμορφο πρόσωπο της πόλης, δίνοντας το μήνυμα ότι Υγεία δεν σημαίνει έλλειψη ασθένειας ή αρτιμέλεια, αλλά πλήρη ευεξία, σωματική, πνευματική και κοινωνική, που επιτυγχάνεται μέσα από την σωματική και νοητική άσκηση.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια τους στην διοργάνωση το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σώμα Νοσηλευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα super market Αφοί Μουργή και Βασίλη Σιαμπή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητές στους άντρες ήταν οι Ηλίας Νικολόπουλος, Δημήτρης Μποσίνης, Γαβριήλ Μακρυδάκης και ακολούθησαν οι Δημήτρης Ρούτσης, Δημήτρης Πασσιάς και Αλέξανδρος Σταμούλος. Στις γυναίκες, η Αλεξάνδρα Μακρυγιάννη, Σταυρούλα Νικολούδη, Πωλίνα Κ., ακολουθούμενες από τις Βασιλική Μπάκα, Ιωάννα Βασδέκη και Χριστίνα Αρβανίτη.

ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Σπορ