Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Θλίψη στην Κυπαρισσία. «Έφυγε» από την ζωή ο πρώην πρόεδρος, Τάκης Καρυτινός

Πόνο και θλίψη σκόρπισε στην Κυπαρισσία και την ευρύτερη περιοχή ο θάνατος του πρώην προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας (ΑΟΚ), συνταξιούχου της Α.Τ.Ε., Παναγιώτη (Τάκη) Καρυτινού.

Τραγική ειρωνεία, χθες η αγαπημένη ομάδα του εκλιπόντος περιήλθε σε πλήρη αδιέξοδο και μετά την τρίτη και τελευταία άκαρπη γενική συνέλευση για συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου, το ιστορικό σωματείο οδηγείται στο Πρωτοδικείο.

Ο Τάκης Καρυτινός, ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα σε ηλικία 72 ετών. Με τη σύζυγό του Βασιλική (Μπέσσυ) Κρεκούκια απέκτησαν τρία παιδιά, το Δημήτρη, την Ολυμπία και τον Κώστα.

Άνθρωπος της προσφοράς, καθημερινά μετά τη συνταξιοδότησή του, ήταν όπως πάντα δίπλα στην οικογένειά του και τις επιχειρήσεις καταστημάτων μαζικής εστίασης που είχε και έχει ο γιος του Δημήτρης. Δεν υπήρχε μέρα να μη διαβάσει δύο και τρεις εφημερίδες και βεβαίως τον αθλητικό τύπο.

Άνθρωπος με αγάπη για την οικογένειά του και αγάπη για τον ΑΟΚ, στον οποίο προσέφερε τα μέγιστα και ως πρόεδρος και ως διοικητικός παράγοντας και ως ποδοσφαιριστής. Έντιμος, δραστήριος και με ειλικρινές ενδιαφέρον για την πρόοδο και προκοπή του τόπου.

Η εξόδιος Ακολουθία του Τάκη Καρυτινού θα τελεστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία.

Καλό ταξίδι, μπαρμπα-Τάκη.

Του Ηλία Γιαννόπουλου


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό