Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Η απίστευτη ιστορία πίσω από το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο σε φανέλα της Γιουβέντους -Στο Costa Navarino, σε κοριτσάκι

Χρειάζεται λίγα για να κάνει ένα παιδί ευτυχισμένο. Αλλά μόνο αν το ίδιο παιδί βρίσκεται στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ μεγαλύτερη ιστορία, την ιστορία της παγκόσμιας αγοράς ποδοσφαίρου του καλοκαιριού του 2018, μάλιστα ίσως μια από τις σημαντικότερες ιστορίες μεταγραφής ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Το εν λόγω κοριτσάκι είναι ένας απλός τουρίστας που δεν ήξερε καν ότι έμενε στο ίδιο θέρετρο όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει για λίγες μέρες διακοπές.

Η ιστορία έχει κάπως έτσι:

Όπως στα παραμύθια, όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε λίγες ώρες: Ο Ανιέλι φτάνει και ο Ρονάλντο υπογράφει στη Γιουβέντους, η είδηση ​​της μεταγραφής γίνεται πλέον επίσημη, και ενώ οι άνθρωποι της Γιουβέντους ανοίγουν σαμπάνια και αφρώδη κρασί (ή ίσως μερικές μπύρες), το εν λόγω κορίτσι έχει στα χέρια του την φανέλα της Γιουβέντους και βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το νέο του είδωλο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το κοριτσάκι της ιστορίας απέκτησε το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο ως παίκτη της Γιουβέντους, συλλεκτικό κειμήλιο. Σε τριάντα χρόνια θα μπορούσε να αξίζει πολλές χιλιάδες ευρώ…

Gazzetta.it

 


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο