Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Αποφασίζει για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική!

Συνεχίστηκαν όλες τις τελευταίες μέρες τα προβλήματα διοικητικής δυστοκίας που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στη Νίκη Τραγανού! Κι ενώ αρχικά η περυσινή πρωταθλήτρια Ηλείας ετοιμαζόταν οργανωτικά ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει στη Γ’ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες δυο Γενικές Συνελεύσεις (η πιο πρόσφατη στις 1/7) έβγαλαν προς τα έξω κλίμα αισιοδοξίας, έκτοτε η κατάσταση έχει “μπλοκάρει”!

Αφενός, τα άτομα που κινούνται γύρω από την ομάδα διαπίστωσαν γενικότερα «απώλειες» αριθμητικά σε όσα αρχικά υπολογίζονταν, κι αφετέρου παραμένει η δυσκολία που είχε εμφανιστεί ώστε να βρεθούν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν κάποιες συγκεκριμένες θέσεις.

– Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκλεγεί ακόμα το Δ.Σ. το οποίο θα αναλάβει να “τρέξει” την ομάδα και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό!

Η αισιοδοξία και το θετικό κλίμα για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας σε εθνική κατηγορία, συνεχίζει να έχει δώσει τη θέση της στον σκεπτικισμό από μερίδα παραγόντων, με αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι έχουν συγκεντρωθεί χρήματα κι έχει καταρτιστεί ο προϋπολογισμός, να εκφράζουν τελικά κάποιοι μεγάλη διστακτικότητα για το εγχείρημα (και να μην οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους)…

Αυτές τις μέρες γίνονται κάποιες νέες επαφές και “ζυμώσεις”. Αλλά βεβαίως όσο οι μέρες περνούν και δεν γίνονται τα τελικά βήματα προς τα εμπρός, σίγουρα τα πράγματα δυσκολεύουν…

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες μέρες θα φανεί πλήρως αν συνεχιστεί ή όχι αυτή η προβληματική στασιμότητα στον σύλλογο. Μάλιστα, κατά τις τελευταίες πληροφορίες σχεδιάζεται μια νέα συνέλευση (έστω άτυπη). Η οποία φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο περί της τελικής απόφασης για εξέλιξη που θα περιλαμβάνει τη λύση για συμμετοχή της ομάδας στην προσεχή Γ’ Εθνική ή όχι!

Αυτή θα γίνει την Τρίτη 17/7 και ανακοινώθηκε από το σωματείο ως εξής: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-07-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΑΓΑΝΟΥ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΥΘΥΝΗ Η ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΑΝΟΥ. ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ».

Πηγή: iliaclick.grMore in Γ Εθνική