Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Σήμερα κρίνονται όλα

Κραυγή αγωνίας από την διοίκηση της Κυπαρισσίας που μπροστά στον φάσμα της διάλυσης εξέδωσε ανακοίνωση για έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου όπου ή θα βγει νέα διοίκηση ή θα διαλυθεί το σωματείο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Μπροστά στον ορατό κίνδυνο της διάλυσης του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, το σωματείο καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους του καθώς και τους φορείς της πόλης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου Τριφυλίας, με σκοπό να συζητηθούν τα εξής θέματα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός.

2. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί συμπολίτες, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κυπαρισσίας που έχει στο δυναμικό του 120 και πλέον ενεργούς αθλητές και αθλήτριες διέρχεται τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του καθώς παραμένει ακέφαλος με συνέπεια να πλησιάζει γρήγορα η ώρα της οριστικής και αμετάκλητης διάλυσής του.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο ξεπερνά τα αθλητικά πλαίσια και άπτεται της γενικότερης κοινωνικής ζωής της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Γι’ αυτό κάνουμε τελευταία και απέλπιδα έκκληση προς άπαντες όπως συμμετάσχετε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις εκείνες που θα οδηγήσουν στη σωτηρία του σωματείου μας. Σε διαφορετική περίπτωση……ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ».Pelekaki

More in Α Τοπικό