Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Άρχισαν οι δοκιμές. Κλεισμένος ο Μπεσσής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άρχισαν χθες και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή οι δοκιμές στον Πάμισο Μεσσήνης.

Υπό τον Κώστα Κλάδη και τους βοηθούς Στάθη Βανικιώτη και Δημήτρη Χαντζή, έδωσαν πολλοί παίκτες το παρών στον Άγιο Νικόλαο.

Στα μεταγραφικά κλεισμένοι θεωρούνται οι Τάσος Τρακάκης και Παναγιώτης Μπεσσής ενώ δοκιμάζονται ακόμα τρεις τερματοφύλακες.

Ο 23χρονος Ανδρέας Μάνος που έχει παίξει σε Παναρκαδικό και Παναργειακό, ο 17χρονος Βαγγέλης Καπατσώρης που έχει αγωνιστεί σε Ακαδημίες Ολυμπιακού, Καλλιθέα και Φωστήρα και ο Νεκτάριος Θεοδωράκης από την Ανδρούσα.

Επίσης, το παρών έδωσαν και δύο ξένοι παίκτες. Ο Άλμπερτ Μανουτσαριάν, 19 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και είναι Αρμένιος και ο Σαλίφ Τραορέ από το Μαλί.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και παίκτες από το περσινό ρόστερ του Παμίσου. Οι Ηλίας Ηλιόπουλος, Γιάννης Μωράκης, Θοδωρής Κατσιβαρδέας, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Γιώργος Οικονομόπουλος και ο Σωτήρης Δημητρακόπουλος που επιστρέφει στους “πράσινους”.

Τέλος, από πλευράς διοίκησης στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκαν ο γενικός αρχηγός Γιώργος Πετρουλάκης, ο γενικός διευθυντής Σάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Δρακόπουλος, Τάκης Φιλόπουλος, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων και υπεύθυνος της σχολής Athens Goalkeeper Academy Χρήστος Λάμπρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική