Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Συνάντηση διοίκησης με παιδιά και γονείς των ακαδημιών

Συνάντηση με τα παιδιά και τους γονείς των ακαδημιών θα έχει η νέα διοίκηση της Κυπαρισσίας την Παρασκευή 3 Αυγούστου.
Η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας καλεί τα παιδιά των ακαδημιών (γεννηθέντες από το 2003 και μετά) καθώς και τους γονείς τους, στην καλοκαιρινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Κυπαρισσίας την Παρασκευή 3 Αύγουστου και Ώρα 8.00 μμ.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανακοίνωση και συζήτηση του νέου πλαισίου λειτουργίας των ακαδημιών καθώς και ο προγραμματισμός για την νέα σαιζόν 2018 -2019. Στην συνέχεια κατά την διάρκεια του Αυγούστου, δυο φόρες την εβδομάδα, θα λειτουργήσουν προκαταρκτικά τμήματα φυσικής κατάστασης και γενικής προετοιμασίας. (Για τα προκαταρκτικά θερινά τμήματα οι γονείς δεν θα έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση).

Η νέα διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις μικρές ηλικίες καθώς και στα τμήματα υποδομών της ομάδας.

Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας θα στηρίξει τα όνειρα των νέων της περιοχής μας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να υπάρξουν οι σωστές συνθήκες για την ανάδειξη πρωταρχικά συγκροτημένων χαρακτήρων και μετά άριστων αθλητών.

Από την πλευρά των παιδιών και των γονέων αναμένουμε κυρίως θέληση και ηθική στήριξη για τις προσπάθειες του Α.Ο.Κ .

*** Περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ. 698 359 7238

 

More in Α Τοπικό