Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη με φρέσκο υλικό και στόχο το καλό ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρώτη προπόνηση σήμερα για τον Απόλλωνα Καλαμάτας με το ραντεβού παικτών και τεχνικής ηγεσίας στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας.

Ίδια συνταγή με πέρυσι για τους «μελανόλευκους» που θέλουν να κερδίσουν πάλι το στοίχημα και να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετική πορεία στην Α’ Τοπική.

Ο προπονητής κ. Τάκης Σακελλαρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του είχαν την πρώτη επαφή με τους παίκτες όπου τους μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση ενώ φυσικά ακολούθησε και ομιλία του Προέδρου κ. Κώστα Μπαρμπίτσα προς το αγωνιστικό τμήμα, παρουσίας σύσσωμης όλης της διοίκησης.

Τέλος, νέα πρόσωπα είναι οι Παναγιώτης Γιακουμής (Αίαντας Καλαμάτας), Νέστορας Μπάκας (Αίαντας Καλαμάτας), Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης (Αίαντας Καλαμάτας), Γιάννης Στραβάκος (Αίαντας Καλαμάτας), Χαράλαμπος Κουλουμπός (Αίαντας Καλαμάτας), Γιάννης Καραχάλιος (Αναγέννηση Πατρών), Στέλιος Σπανός (ΑΕ Μάνης), Στάθης Τσουλάκος (Αναγέννηση Παραλίας).

Από το περσινό ρόστερ έχουν ανανεώσει οι Βασίλης Κακαλής,  Nίκος Βασιλόπουλος, Ηλίας Κουντάνης, Δημήτρης Μανωλόπουλος, Νίκος Περιβολάρης, Νίκος Μπαχράμης, Δημήτρης Τσουλάκος και Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Στον αντίποδα παρελθόν από το Καλαματιανό σωματείο αποτελούν οι Τζανέτος Παπαδέας (Αναγέννηση Παραλίας), Ηλίας Λαγωνικάκος (ΑΟ Σπερχογείας), Δημήτρης Τσιγάρος (ομάδα του Βελγίου), Γιώργος Οικονομόπουλος (Πάμισος Μεσσήνης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό