Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Με προπονητή τον Ηλία Αναστασάκο!

Ο Ηλίας Αναστασάκος θα αναλάβει να οδηγήσει την ΑΕ Πελλάνας τη σεζόν 2018/2019 της Γ’ Εθνικής μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή πορεία, που είχε ως επιστέγασμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λακωνίας.

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ο σύλλογος μαζί με τα παρακάτω :

«Γενικός αρχηγός, ο Θύμιος Σταυρόπουλος, το όνομά του οποίου είναι συνώνυμο της συγκεκριμένης θέσης. Νέες παρουσίες στις θέσεις του γυμναστή και του φυσιοθεραπευτή ο Στέφανος Ρασσιάς και ο Γιώργος Γαβαλάκης αντίστοιχα. Δύο παιδιά τα οποία έχουν όλα τα εχέγγυα για να μας οδηγήσουν και αυτοί με την δουλειά τους όσο ψηλότερα είναι δυνατό. Ιατρός της Ένωσης ο επί σειρά ετών αρωγός των προσπαθειών της, Μάριος Τζωρτζάκης και συνεργαζόμενος για τις αθλητικές κακώσεις ο καθηγητής αθλητιατρικής Γιαννακόπουλος Χρήστος.

Τεχνικός διευθυντής είναι ο Ιωάννης Δανίκας ο οποίος διαθέτει στο βιογραφικό του εμπειρία πολλών ετών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Κοκκίνης θα βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην προσπάθεια μας αφού θα είναι ο φροντιστής της Ένωσης.

Η προετοιμασία της Ένωσης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 6 Αυγούστου μετά τον αγιασμό στο γήπεδο Καστορείου. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις με την ολοκλήρωση του ρόστερ να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.»

Πηγή: sportsup.gr

More in Γ Εθνική