Ακολουθήστε μας

Σπορ

Στις 11 Αυγούστου ο «4ος Γύρος Κοντοβουνίων 2018»

Η οργανωτική επιτροπή Κορομηλιωτών διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία «4ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ» και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 6:30 μ.μ..

Τον αγώνα και γενικά την όλη εκδήλωση, υποστηρίζουν ο Δήμος Μεσσήνης, Δρομείς του Συλλόγου Υγείας Μεσσηνίας, Δρομείς της ευρύτερης περιοχής, οι πολιτιστικοί σύλλογοι  Kορομηλιας, Παλαιοκάστρου, Κυνηγού και χορηγοί φίλοι και επαγγελματίες της Μεσσηνίας.

Οι δρομείς του αγώνα των 8 χλμ. θα διανύσουν μία κυκλική διαδρομή, με μικρές υψομετρικές διαφορές, που θα κινηθεί σε ασφάλτινο δρόμο και θα ενώσει τα χωριά Κορομηλιά – Παλαιόκαστρο – Κυνηγού – Κορομηλιά, ενώ θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό ! Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στη φύση της ορεινής και κεντρικής Μεσσηνίας, ενώ θα απολαύσουν τη φιλοξενία και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στο τέλος του αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, θα προσφερθεί  φαγητό και θα ακολουθήσει γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 4.30 μ.μ. για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, ενώ περιορισμένος θα είναι ο αριθμός των νέων εγγραφών την ημέρα του αγώνα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα των Κοντοβουνίων μπορούν να επικοινωνούν  με τα μέλη του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.: 6983511797 και Παναγιώτη Κρόμπα στο τηλ.: 6974062634. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 8 Αυγούστου.

Οι διοργανωτές απευθύνουν θερμή παράκληση προς όλους τους δρομείς και φίλους που θα βρεθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας και επιθυμούν να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης, στο χώρο της γραμματείας θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, προκειμένου να βοηθηθούν άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μεσσήνης. Για την μετάβαση στη Κορομηλιά οι ενδιαφεροόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν το δρόμο από Καλαμάτα – Μεσσήνη – Λάμπαινα – Τρίκορφο – Κορομηλιά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 11 Αυγούστου
Τόπος διεξαγωγής: Κορομηλιά Μεσσηνίας
Ώρα εκκίνησης: 18:30
16:30: Άνοιγμα γραμματείας αγώνα, στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς
18:15: Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000 μέτρων
18:25: Λήξη παιδικού αγώνα
18:30: Εκκίνηση αγώνα 8 χλμ στη διαδρομή (Κορομηλιά – Παλαιόκαστρο – Κυνηγού-Κορομηλια
19:45: Λήξη του αγώνα
20:00: Απονομές αγώνων και τελετή λήξης

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Για τα παιδιά που θα τρέξουν την ευθύνη έχουν οι γονείς!

Πηγη: tharrosnews.gr

More in Σπορ