Ακολουθήστε μας

Σπορ

Τουρνουά beach volley και river party στο ποτάμι στο φράγμα Παμίσου

Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ο δραστήριος αθλητικός σύλλογος «Α.Γ.Μ.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΑΡΙΟΣ», όπου στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει σε ένα μικρό χωρίο δίπλα στην Καλαμάτα, να δίνει υγιή διέξοδο στη νεολαία, προφυλάσσοντας την από τον καταιγισμό των προκλήσεων.

Μετά την αξιέπαινη  προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου, στην δημιουργία κλειστού Γυμναστηρίου με τάραφλεξ, για τις ανάγκες προπονήσεων και αγώνων της ομάδας παγκορασίδων στο βόλεϊ, διοργανώνουν το Σάββατο 4/8/2018 ολοήμερες δραστηριότητες, δίπλα στο ποτάμι στο φράγμα Παμίσου, συμπεριλαμβανομένου του beach-volley (Τουρνουά 2χ2 ανδρών και γυναικών, και 3χ3 Παγκορασίδων με χρηματικά έπαθλα και δώρα).

Εκτός της παραπάνω αθλητικής δράσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει, βαρκάδα στο ποτάμι, δημιουργική απασχόληση για τα μικρά παιδιά και River party το βράδυ.

Σ’ αυτή την προσπάθεια του δραστήριου συλλόγου η ΕΣΠΕΠ, δεν θα μπορούσε να μην είναι αρωγός και υποστηρικτής,  καλώντας τα σωματεία μέλη της στην ευρύτερη περιοχή, να συμβάλουν για την επιτυχία.

More in Σπορ