Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 11η Ανάβαση Ταϋγέτου

Ποδηλατικό αγώνα Ανάβαση δρόμου με την επωνυμία «11η Ανάβαση Ταϋγέτου» διοργανώνει ο Σ.Π.Ο.Κ. “Ευκλής”, με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, στις κατηγορίες: Εφήβων – Γυναικών – Νέων Ανδρών – Ανδρών – Μάστερς (Α΄,Β΄,Γ΄Δ΄) – ΟΠΕΝ (15 έως 30 ετών), (31 έως 45 ετών) και ( 46 ετών και άνω).

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 23/09/2018 στις 11:00 π.μ. στην Καλαμάτα, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία 23ης Μαρτίου και τερματισμό στο Τουριστικό Ταϋγέτου, σε υψόμετρο 1350m, μετά από 33 χιλ. Με προεκκίνηση περίπου 10 χιλ. Σύνολο 45,27 χλμ.

Γραμματεία – Τεχνικό Συνέδριο: Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:30 π.μ. για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα καθώς και για την δήλωση των αυτοκινήτων συνοδείας. Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:45 π.μ.

Βραβεύσεις: Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας μετάλλιο – δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο

  • -κατηγορία Μάστερς θα βραβευθεί ξεχωριστά ως Α΄-Β΄-Γ΄-Δ΄.
  • -κατηγορία ΟΠΕΝ ηλικιακές κατηγορίες (15 ετών έως 30 ετών) – (31 ετών έως 45 ετών) και ( 46 ετών και άνω).

Χρηματικά Έπαθλα: Από τον διοργανωτή στη Γενική κατηγορία αθλητών.

  • 1ο Sprint ανάβασης στο 8ο χλμ. = 50 ευρώ,
  • 2ο Sprint ανάβασης στο 22ο χλμ. = 50 ευρώ (στο χωριό Αρτεμισία).
  • Τελικό Sprint (τερματισμός) στο 33 χλμ. = 100 ευρώ.

Απονομές: Θα γίνουν πλησίον του τερματισμού (Τουριστικό Ταϋγέτου), τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν κατά τις απονομές.

podhlasia eyklhs

Αντίτιμο: 10 € για τους αθλητές στις κατηγορίες Μάστερς και ‘Οπεν. Όλες οι άλλες κατηγορίες έχουν δωρεάν συμμετοχή.

Κανονισμοί – Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ποδηλασία δρόμου.

Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2018. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.

Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI – Ε.Ο.Π. (φανέλες, παπούτσια, κράνος κλπ).

Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό, το ΕΚΑΒ και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας.

Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.

Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Πέμπτη 20/09/2018 και ώρα 21:00 στο email : efklis1894@gmail.com και τηλ.- Fax : 27210 90627. Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και μία ώρα πριν την εκκίνηση . Παράκληση για έγκαιρη δήλωση συμμετοχής προς διευκόλυνση των διοργανωτών.

Για πληροφορίες κιν. 6932 204 166 Βεργετόπουλος Πάνος (Υπεύθυνος ποδηλατικού τμήματος).

Ο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

More in Σπορ