Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Αισιοδοξία στην χθεσινή πρώτη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για την νέα χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πάμισος, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, μια χρονιά η οποία τον βρίσκει μετά από 13 χρόνια ξανά στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με νέα διοίκηση, τεχνική ηγεσία και υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. 

Ο Βασίλης Σιδηρόπουλος δεν μπόρεσε να δώσει “το παρών” λόγω πολλαπλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ήταν όμως εκεί ο Δημήτρης Φλέσσας, ο Γιώργος Πετρουλάκης και ο Σάκης Παπαδόπουλος, όπως και όλη η διοίκηση των “πρασίνων” της Μεσσήνης.

Εκεί ήταν και όλα τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα και 20 στον αριθμό ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κώστα Κλάδη, εκεί και οι συνεργάτες του, Στάθης Βανικιώτης και Δημήτρης Χατζής, ο Δήμαρχος Μεσσήνης αλλά και από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κωνσταντίνος Μελισσουργός ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με νίκες, αλλά χωρίς τραυματισμούς και βωμολοχίες.

Εργασίες σε κερκίδες και ηλεκροφωτισμός

Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Πετρουλάκης έδωσε το λόγο στο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Παμίσου και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες στις κερκίδες (σ.σ. 500 θέσεων σκεπαστή) και ηλεκτροφωτισμός προϋπολογισμού 370.000ευρώ.

Επίσης, σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου της νησιώτικης ΠΑΕ κ. Σιδηρόπουλου κ.κ. Φλέσσας και ο πρόεδρος Κώστας Μυλωνάς, ο διοικητικούς παράγοντας της ΕΠΣΜ Νίκος Ρούτσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης και νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αθανασόπουλος, και ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης.

Τέλος, οι Κώστας Κλάδης και ο συνεργάτης του Στάθης Βανικιώτης είχαν προγραμματίσει οικογενειακό δίτερμα ενώ στις 7 του μήνα αναμένεται στη Μεσσήνη ο Μπριλάκης,ο μοναδικός που απουσίαζε από την πρώτη και πολύ σύντομα ο Πάμισος θα ολοκληρώσει τις μετεγγραφικές του κινήσεις με 6-7 προσθήκες ώστε να κλείσε το ρόστερ από την ελληνική αγορά και το εξωτερικό με κύριο στόχο την παραμονή του Παμίσου στη Γ΄Εθνική.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

                     
More in Γ Εθνική