Ακολουθήστε μας

Σπορ

Ο ΣΔΥΜ στον 1° Αγώνα «Ο Δρόμος του Πολεμιστή»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η έναρξη των Νεστόρειων 2018 του Δήμου Πύλου-Νέστορος, που έγιναν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στη Χώρα Μεσσηνίας.

Η διοργάνωση των αγώνων δρόμου «Ο Δρόμος του Πολεμιστή” είναι μία συλλογική προσπάθεια φορέων, εθελοντών, αθλητών και χορηγών ώστε να καλλιεργηθεί το αθλητικό πνεύμα, να δοθεί η χαρά της συμμετοχής σε μικρούς και μεγάλους αλλά και να καταστήσει την περιοχή πόλο έλξης διευρύνοντας διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού. Οι φετινοί αγώνες είχαν ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς ονομάστηκαν » Ο Δρόμος του Πολεμιστή» έπειτα από την ανακάλυψη του τάφου στο Παλάτι του Νέστορα.

Στους κλασικούς αγώνες των 400m, 1 km και 2 km , προστέθηκε η μεγάλη διαδρομή των 10 km, (ακριβής μέτρηση 9,2 km), όπου τερμάτισαν 42 δρομείς.

Συνολικά σε όλους τους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 250 μικροί και μεγάλοι δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους διοργανωτές, ενώ πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει από νωρίς το απόγευμα την πλατεία του χωριού και τους γύρω δρόμους.

Το παρόν έδωσε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας με 8 δρομείς, που συμμετείχαν όλοι στα 10 km.  Μάλιστα είχαμε και τη διάκριση από τον Δημήτρη Ρούτση και τον πρόεδρο του ΣΔΥΜ Χρήστο Μπένο, που κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα της γενικής κατάταξης ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.

Σημαντική ήταν και η 4η θέση που κατέλαβε για τον ΣΔΥΜ ο Δημήτρης Καψαλόποδας. Οι υπόλοιποι δρομείς του συλλόγου ήταν οι Θεόδωρος Τζανετάκης, Κώστας Μιχαλόπουλος, Γιάννης Μακρυπόδης, Χρήστος Διονυσόπουλος και Κώστας Λούζης.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις τους στον ανωτέρω αγώνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
More in Σπορ