Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Με κάθε επισημότητα σήμερα η πρώτη…

Η επίσημη «πρώτη» του Π.Σ. Η Καλαμάτα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιείται σήμερα  στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος» με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.

Θα παραβρεθούν ο χορηγός της ομάδας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο πρόεδρος Απόστολος Κουκούτσης, τα άλλα μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος, οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, Γιάννης Γεωργιτζίκης, Γιώργος Πολυμενέας, Κώστας Παγανιάς, ο τιμ μάνατζερ Παύλος Κρεμμύδας και οι ποδοσφαιριστές.

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο

Η διοίκηση του ΠΣ “Η Καλαμάτα” με χθεσινή της ανακοίνωση απεύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στην σημερινή επίσημη “πρώτη” της ομάδος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

O ΠΣ “Η Καλαμάτα” απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί την επίσημη “πρώτη” για τη νέα σεζόν που θα γίνει την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 18:30, στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Στο νέο ξεκίνημα, στην αλλαγή σελίδας στην ιστορία της, η Μαύρη Θύελλα κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον και την σεζόν που έρχεται και επιδιώκει σε αυτή τη γεμάτη όνειρα προσπάθειά της να έχει την διαρκή στήριξη του κόσμου της.

Η επίσημη «πρώτη» θα αποτελέσει παράλληλα μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2018-2019.

Ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη 8/8 (18:30) στην γήπεδο Μεσσηνιακού για την πρώτη γνωριμία με την ομάδα μας!».
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μαύρη Θύελλα