Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Ύστατες προσπάθειες να προλάβει τη Δευτέρα τη Γ’ Εθνική

Η τεράστια αβεβαιότητα ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς, συνεχίζεται για τον Αστέρα Αμαλιάδας. Με νέο σταθμό μπροστά του πλέον ότι, με βάση τα τωρινά ισχύοντατη Δευτέρα 13/8 και ώρα 3.00 το μεσημέρι λήγει η ορισθείσα προθεσμία από την ΕΠΟ για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2018-2019.

Αλλά το τι τελικά θα γίνει, παραμένει αβέβαιο! Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής (10/8)! Η “επόμενη μέρα” με τα τωρινά δεδομένα, ξεκάθαρα προδιαγράφεται πολύ δύσκολη και …σκοτεινή, αν δεν υπάρξουν ΑΜΕΣΕΣ βοήθειες, στήριξη και ευρεία συμμετοχή. Αυτό άλλωστε έχει ήδη από τα μέσα του περασμένου μήνα κι από την τότε πρώτη Συνέλευση του σωματείου. Κι έχει περιγραφεί σχετικά και στα προηγούμενα ρεπορτάζ.

Μετά την οριστική στη Football League δήλωση συμμετοχής και του Απόλλωνα Καλαμαριάς (κατά τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή είχε απομείνει τελευταία από τις 16 ομάδες και κατατέθηκε τελικά κι αυτή το πρωί της Παρασκευής 10/8, τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας), η παραμονή του Αστέρα στη Γ Εθνική είναι οριστικήΧωρίς άλλο “παράθυρο” πλέοναφού ακόμα κι αν μια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ τελεσίδικα, της επιτρέπεται και πάλι η συμμετοχή έχοντας μόνο περιορισμούς στις μεταγραφές. Ενώ γενικότερα, δεν προβλέπονται αντικαταστάσεις ΜΕΤΑ από τις δηλώσεις.

Και πλέον, όπως προαναφέραμε, με τα τωρινά δεδομένα, από την Προκήρυξη της ΕΠΟ υπάρχει μόνο μια εργάσιμη μέρα περιθώριο – η Δευτέρα – να δηλωθεί η ομάδα στη ΓΕθνική.

* * * Στο μεταξύ, το τελευταίο διήμερο γίνονται διεργασίες στον Αστέρα Αμαλιάδας με νέα πρωτοβουλία του δήμαρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, για ανάδειξη νέου Δ.Σ., το οποίο θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Ακόμα πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών, ούτε αν τελικά θα ευδοκιμήσουν και θα υπάρξει κάποια θετική κατάληξη.

Ωστόσο αυτό, μέσα στο Σ/Κ θα ξεκαθαρίσει οριστικά, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει απόλυτα …ασφυκτικά!

Πηγή: iliaoikonomia.grMore in Γ Εθνική