Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Φιλική νίκη στην Σπάρτη με Λαθύρη (ΦΩΤΟ)

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Καλαμάτας καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Σπάρτης σε ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Λακωνικής πρωτεύουσας.

Οι μελανόλευκοι είχαν καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Λαθύρη στο 70’. Οι μελανόλευκοι είχαν και δυο δοκάρια με τους Ρόνι Κάρλος (56’) και Λαθύρη (72’.)

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του, ενώ την αποστολή στην Σπάρτη δεν ακολούθησε τελικά ο Θανάσης Πινδώνης ο οποίος ήταν εμπύρετος τον πρωί τηςΚυριακής.

Ήταν μια προπόνηση. Χρησιμοποιήσαμε τα παιδιά των Ακαδημιών αλλά και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται υπό δοκιμή και αυτό που θέλαμε ήταν να δούμε τα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Τα πόδια είναι βαριά αλλά έμεινα ικανοποιημένος από τη νοητική συγκέντρωση και την πειθαρχία”, ήταν το σχόλιο του προπονητής της Καλαμάτας Γιάννη Χριστόπουλου για το ματς.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε το ματς με τους Κόκκαλη, Αντωνιάδη, Μπίζο, Βοσκόπουλο, Φουάση, Ζαχαρόπουλο, Κανανάϊ, Μαστραντωνάκη, Χόντζα, Κανελλόπουλο, Αθανασόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Κασωτάκης, Αλιατίδης, Τσόπελας, Ψάνης, Ρόνι Κάρλος, Λαθύρης, Μίνγκας, Ρουμελιώτης, Γκελγκέρια, Μάτα, Έντζο.

Ο Γιάννης Τσόπελας αποχώρησε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η κατάσταση του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα.

H σύνθεση της Σπάρτης (Κριστόφ Βαζέχα): Κλέτον, Κολτσίδας, Καστριτσέας, Κοζάκης, Φραγκούλης, Καλούσης, Καρβουνίδης, Χάδιαρης, Βλαχομήτας, Καλούδης, Ρασσιάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ντα Σίλβα, Καψάσκης, Σαραντόπουλος, Παυλής, Κολλιάκος, Αρώνης.
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μαύρη Θύελλα