Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Επίσημη πρώτη με αγιασμό και στόχο την πρώτη θέση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεκίνησε σήμερα η επίσημη προετοιμασία τoυ Ακρίτα Κορώνης με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρόντων όλων των αθλητών και σύσσωμο το ΔΣ.

Οι προπονήσεις είχαν αρχίσει από τις αρχές Αυγούστου για τα νεότερα παιδιά και αυτά που δεν είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω καλοκαιριού.

Με όλους τους ντόπιους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν όπου είναι το κεφάλαιο της ομάδας και με την προσθήκη τριών ποιοτικών αθλητών (Δασκαλάκης Θ., Μαρεβέλας Χ., Σακκάς Γ,) στόχος είναι μια καλή χρονιά και η κατάκτηση της κορυφής.

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά

Από κει και πέρα, ανακοινώθηκαν και τα φιλικά της ομάδας, με το πρώτο να είναι την Κυριακή 26 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πανθουριακό.

Επίσης, 2 και 9 Σεπτεμβρίου υπάρχει το Κύπελλο Μεσσηνίας με αντίπαλο το Δώριο. Την Τετάρτη Σεπτεμρίου υπάρχει φιλικό με την Σπερχογεία στο γήπεδο Π. Γεωργανάς και στις 16 του ίδιου μήνα με αντίπαλο την Λογγά εντός έδρας.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου νέο φιλικό με την Αναγέννηση Παραλίας στο γήπεδο Σφαγείων και τέλος το Σάββατο 22/09 με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης εντός έδρας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
More in Α1 Τοπικό