Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Πανηλειακός: Αντίδραση στα «μαγειρέματα” ΕΠΟ για τον Όμιλο

Την αντίδραση του Πανηλειακού προκάλεσαν τα «σενάρια» που ετοιμάζει η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΟ για τους ομίλους της νέας Γ’ Εθνικής, και ειδικά για τους «Νότιους”, ήδη περιλαμβάνουν διάφορες αλχημείες! Με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων «ημέτερων” Ενώσεων και ομάδων τους!

Π.χ., ήδη στο αρχικό σχέδιο, οι Μεσσηνιακές ομάδες, Καλαμάτας και Παμίσου Μεσσσήνης δεν μπήκαν στον 5ο όμιλο (που είναι κι αυτές της Ηλείας, κ.τ.λ.) αλλά στο γκρουπ με ομάδες της Αττικής και των Κυκλάδων (Σαντορίνη κ.τ.λ.)!!!

Και αντίστοιχα στον 5ο όμιλο να έρθει ο Ιάλυσος Ρόδου (!!!).

Τη στιγμή που η άλλη ομάδα του νησιού της Ρόδου, Διαγόρας Ρόδου με το ίδιο σχέδιο θα βρεθεί σε ΑΛΛΟΝ όμιλο (πιθανόν αυτόν με Πειραικές και Κρητικές ομάδες)!

-ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ – http://iliaclick.gr/?p=131552

Ανακοίνωση του Πανηλειακού για το θέμα

«Επειδή τις τελευταίες ώρες διαβάζουμε σε διάφορα σάιτ, σενάρια περί αλλαγής και νέου καταρτισμού των ομίλων της Γ’ Εθνικής (αυτό βέβαια δεν βγαίνει επίσημα από την ΕΠΟ) θέλουμε να διαμηνύσουμε προς πασά κατεύθυνση ότι οι ομάδες που προσπαθούν καθημερινά με αγώνα των ανθρώπων τους και από το υστέρημα των χορηγών και των φιλάθλων τους να κατέβουν στο γήπεδο πρέπει να βοηθούνται και όχι να πολεμούνται από την πολιτεία.

Θέση του Πανηλειακού είναι ο καταρτισμός των ομίλων να γίνεται αποκλειστικά και μόνο με γεωγραφικά κριτήρια!”.

Η Διοίκηση του Πανηλειακού

Πηγή: iliaclick.gr

 

More in Γ Εθνική