Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

«Πόλεμος» Superleague – ΕΠΟ! Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Superleague, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το Σάββατο (25/8). Η διοργανώτρια αρχή θα πορευθεί βασισμένη στη δική της προκήρυξη, σύμφωνα με την οποία θα υποβιβαστούν στη Football League στο τέλος της σεζόν τρεις ομάδες.

«Πόλεμος» Superleague – ΕΠΟ

Η Superleague θα κινηθεί νομικά στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης της ΕΠΟ, η οποία πέρασε με ψηφοφορία το αίτημα της Football League.

Η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία ζητάει να πέφτουν τρεις ομάδες (14ος, 15ος, 16ος της βαθμολογίας)  από τη μεγάλη κατηγορία, να ανεβαίνει ο πρωταθλητής της Football League και ο 13ος της Superleague να παίζει μπαράζ με τον δεύτερο της δεύτερης κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός ήταν υπέρ της άμεσης έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΛ κι ο Απόλλωνας Σμύρνης ζήτησαν την αναβολή.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. της Super League, σεβόμενα τον απλό Έλληνα φίλαθλο, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και το ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποφάσισαν όπως το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ. Η Super League, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της, θα προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

2/ Η Forthnet/Nova θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή που θα προβάλλει η ΕΡΤ.

3/ Λόγω έργων αλλαγής χλοοτάπητα στο ΔΑΚ Λαμίας, ο αγώνας ΠΑΣ Λαμία-Ατρόμητος Αθ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στην έδρα του Ατρομήτου στο Περιστέρι, με γηπεδούχο τον Ατρόμητο Αθ. και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ

Πηγή: newsit.gr


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο