Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Ενταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Εντονη δυσαρέσκεια Βασιλειάδη για Γραμμένο

Το πρωτάθλημα ξεκινάει κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, παρά την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, η οποία ουσιαστικά… ακυρώνει την προκήρυξη της Super League, η οποία κάνει λόγο για υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μιας από τη Football League.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αρχίσει το πρωτάθλημα όπως ήταν προγραμματισμένο με την δική της προκήρυξη! Παράλληλα, επισημαίνεται από τη Super League ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της τροποποίησης που πέρασε η ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, εκφράζεται πολύ έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη στο πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου. Κύκλοι του Υφυπουργού Αθλητισμού επισημαίνουν ότι με τις μεθοδεύσεις του και τις ενέργειές του από χθες το βράδυ (23/8), ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα, δημιουργώντας μπάχαλο ενόψει και της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League!

Μάλιστα, προκαλεί απορίες και το γεγονός πως ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, αν και είχε εξουσιοδότηση από το Δ.Σ. για να υποστηρίξει στην Ε.Ε. της ΕΠΟ την απόφαση για υποβιβασμό τεσσάρων και άνοδο δυο ομάδων, εντούτοις υπερψήφισε το 3-1 με την προσθήκη του μπαράζ. Ουσιαστικά, κινήθηκε αυτόνομα και κόντρα σε αυτό που είχε αποφασιστεί στο διοικητικό συμβούλιο της Football League.

Όπως και να ‘χει, ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον Βαγγέλη Γραμμένο και με την στάση που κράτησε το τελευταίο 24ωρο, αν και ο ίδιος έδινε εγγυήσεις πως θα περνούσε το 3-1 στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, χωρίς την προσθήκη του μπαράζ για τον 13ο της Super League και τον 2ο της Football League.

Πηγή:  iefimerida.gr

 


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο