Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Έγινε η πρώτη συνάντηση. Ξεκινούν αύριο οι προπονήσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη για την ομάδα του Νέου Άρι.

Το ραντεβού διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών δόθηκε για τις 6 το απόγευμα όπου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και μοιράστηκε το αθλητικό υλικό.

Ακριβώς την επόμενη ημέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο του Άριος υπό τις οδηγίες του νεαρού ανερχόμενου προπονητή Παναγιώτη Πεφάνη.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, η διοίκηση έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση των Παναγιώτη Γιαννούλη (ταλαντούχος τερματοφύλακας από την Ομόνοια όπου είχε θετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής), Γιάννης Κάππος, αμυντικός επίσης από την Ομόνοια, Γρηγόρης Κωστόπουλος, επιστροφή, Γιώργος Καμπουγέρης από την Δόξα Καλαμάτας, Μικέλ Ντίνι από τον ΠΑΟΚ Καλαμάτας, Γιάννης Δρακόπουλος, έμπειρος μέσος από τον Εθνικό Μελιγαλά, Πέτρος Κασεμάι, προώθηση από την παιδική ομάδα και Γιάννης Γρίβας, επιστροφή. Επίσης, αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο κινήσεις ενός αμυντικού και ενός μέσου από την Α’ Τοπική.

Αναλυτικά, το νέο ρόστερ αποτελείται από:

Τερματοφύλακες

Θανάσης Παπαβασιλόπουλος, Κώστας Γεωργακόπουλος, Παναγιώτης Γιαννούλης (απο Ομόνοια 18 χρονών)

Αμυντικοί

‘Γιάννης Κάππος (από Ομόνοια), Γρηγόρης Κωστόπουλος (επιστροφή απο επαγγελματικές υποχρεώσεις), Κώστας Φλέσσας, Μάριος Ασημακόπουλος, Δημήτρης Βουρλάκος, Γιώργος Καμπουγέρης (από Δόξα), Μικέλ Ντίνι (από ΠΑΟΚ Καλαμάτας), Βασίλης Αναστασόπουλος, Γιώργος Κάλερης, Διονύσης Τσιριγιώτης.

Μέσοι

Γιάννης Δρακόπουλος (από Εθνικό Μελιγαλά), Ιούλιος Σκαλιώτης, Θανάσης Μαρκόπουλος, Πέτρος Κασεμάι (προώθηση από παιδική ομάδα), Παναγιώτης Κυριακούλης, Διονύσης Μεσσαλάς, Γιώργος Κυριόπουλος.

Επιθετικοί

Παναγιώτης Μπάκας, Παναγιώτης Σταυριανέας, Ιωάννης Γρίβας.

Τέλος, μεγάλη επιτυχία είχε το πανηγύρι της ομάδας που διοργανώθηκε στις14 Αυγούστου πλατεία χωριού και για αυτό η διοίκηση ευχαριστεί τους:

Αρτοποιείο Ρουσσόπουλος

Λουκάνικα Φέστας

Παντοπωλείο Αφοί Μπεμπόνη

Παντοπωλείο Σταυρούλα Τσορώνη

Κάβα Βρυώνης

Φαρμακείο Ιάκωβος Περρωτής

Οικοδομικές Εργασίες Συμεών Σταυριανέας

Δωρεά Αθλητικού Υλικού (Στολή), Μανώλης Χρυσοβέργης

Ταβέρνα Κώστας Γρίβας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
More in Β Τοπικό