Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-3. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κ. Κωνσταντόπουλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κυριάκο Κωνσταντόπουλο η Κυπαρισσία νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Έτσι, πέρασε στους “16′ του Κυπέλλου Μεσσηνίας όπου στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι την Ανδρούσα.

Με ατομική προσπάθεια στο 41’ μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε τον Αντωνόπουλο που απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Νικολόπουλος σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65’ ο Κ. Κωνσταντόπουλος με ατομική ενέργεια αυτή τη φορά από δεξιά μπήκε στη περιοχή έκανε το γύρισμα ο Αντωνόπουλος και η άμυνα δεν απομάκρυναν και ο Χρονόπουλος έκανε εύκολα το 0-2, σε μια ίδια σχεδόν φάση με αυτή του 0-1

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε στο 78’ με σουτ του Κώστα Μάλαμα μέσα από την περιοχή.

Ο Κ. Κωνσταντόπουλος και πάλι με ατομική ενέργεια στο 92’ από δεξιά, έδωσε έτοιμο γκολ στον Α. Κωνσταντόπουλο που περίμενε στο β’ δοκάρι και απλά έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γιαννέτσο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Τσαναλίας, Σταυρόπουλος (62’ λ.τρ. Κ. Μάλαμας), Κορομηλάς, Γαβράς (79’ λ.τρ. Μπούνας), Ζέππος, Μπαζάνης, Μπέρμπερη, Αναγνωστόπουλος (73’ Ν. Μάλαμας), Αλεξανδρόπουλος, Κολλιός (66’ Μαγουλιανίτης).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Μιτρόφ, Αριδάς, Ανδρουτσής, Γ. Κωνσταντόπουλος (36’ λ.τρ. Ζαφείρης), Χρονόπουλος (88’ Α. Κωνσταντόπουλος), Νικολόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος (93’ Χαραλαμπόπουλος), Δημητρακάκης (52’ Μπακόπουλος).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας