Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Ο Γκασούκας έδωσε τη νίκη στο Ναυπακτιακό!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ναυπακτιακός Αστέρας απέναντι στο Μακεδονικό Σιάτιστας στην Σιάτιστα.

Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα ήταν ανώτερη αγωνιστικά απέναντι στον μαχητικό Μακεδονικό. Ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στο σκορ με κοντινό πλασέ του Σταύρου Λαγού στο 66’ με τους γηπεδούχους στο 72 να ισοφαρίζουν από λάθος της άμυνας του Ναυπακτιακού με τον Τσακνάκη.

Στην συνέχεια ο Ναυπακτιακός ανέβασε στροφές και κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα γκολ με τον Γκασούκα στο 86’ με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νικώντας τον καλύτερο παίκτη του Μακεδονικού τον τερματοφύλακα Πάντο.

Μακεδονικός Σιάτιστας: (Καραμπαντζάκης):Πάντος,Μπατσής,Μποζιάρης,Μούστα(80’Δονούλης),Τσιούκρας Ι.(58’Ζαγκουντίνος),Χαντάβας,Τσιούκρας Χ.,Ταφαρλής,Σβίρος,Παπαγαθονίκου,Τσακνάκης(86’Μπατσής )

Ναυπακτιακός: (Σκούνας): Μανιάτης,Καζανάς, Χριστόπουλος, Κοκκώνης,Θεοχάρης,Κυριαζόπουλος, Λαγός(92’Νικολακόπουλος),Γιαννόπουλος,Γραμματικόπουλος(78’Γκασούκας),Σαμπανέι(84’Καραγιάννης), Κωστής.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Πολυχρονίου (ΕΠΣ Καστοριάς) με βοηθούς τον κ.Πρεσπάρης(ΕΠΣ Καστοριάς) και τον κ. Σιδερίδης της (ΕΠΣ Καστοριάς)

ΠΗΓΗ: nafpaktianews

More in Γ Εθνική