Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Κλειστό το ένα τμήμα της κερκίδας του Δημοτικού Σταδίου από ζημιές του εγκέλαδου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η εξέταση του κλιμακίου του Δήμου Ζακύνθου στο Δημοτικό Στάδιο μετά το μεγάλο σεισμό της περασμένης Παρασκευής. Το στάδιο σε γενικές γραμμές άντεξε την πίεση που του ασκήθηκε από τον σεισμό. Όμως σε κάποια σημεία του λαβώθηκε. η αυτοψία έδειξε ότι το ένα τμήμα της κερκίδας που φτιάχτηκε μεταγενέστερα από το προηγούμενο έχει υποστεί ζημίες, οι οποίες δεν είναι σοβαρές αλλά υπό τον φόβο νέων σεισμικών δονήσεων θα μείνει κλειστό.

Σε αυτό το διάστημα που θα μείνει κλειστό έχει απαγορευτεί η πρόσβαση σε αυτό το κομμάτι. Οι ζημιές έχουν να κάνουν με ρωγμές στην τοιχοποιία αλλά και ρωγμές σε φέρων κομμάτια του κτηρίου όπως είναι οι κολώνες που στο κάτω μέρος τους έχουν υποστεί φθορά. Επίσης κρέμονται σοφάδες από τα δωμάτια και υπάρχουν παντού σπασμένα τζάμια. Στο τμήμα αυτό της κερκίδας στο διάστημα που θα παραμείνει κλειστό θα γίνουν από τον Δήμο όλες οι απαραίτητες εργασίες για να επισκευαστούν όλες οι ζημιές.

Θα γκρεμιστούν τοίχοι που έχουν υποστεί ζημίες και θα γίνουν οι απαραίτητες » τσιμεντοενέσεις» στις κολώνες που έχουν καταπονηθεί από τον εγκέλαδο. Οι εργασίες μπορεί να διαρκέσουν και 3 μήνες. Για αυτό τον λόγο, τόσο η ομάδα του ΑΟΚ που είχε αποδυτήρια στο εν λόγω τμήμα, όσο και οι φιλοξενούμενες ομάδες αλλά και η αθλητές στίβου της ΑΓΕΖ θα μεταφερθούν στο παλιό τμήμα του Σταδίου και θα φιλοξενηθούν εκεί όσο χρειαστεί. Τα παιχνίδια του ΑΟΚ για την Γ΄ Εθνική αλλά και της Ζακύνθου θα διεξαχθούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πηγή: ioniansports.gr

 


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική