Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Με νέο τεχνικό τον Θοδωρή Γκάτζιο και όλα για τη νίκη με Διαγόρα Βραχν.

Ο Θοδωρής Γκάτζιος είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας, στην αλλαγή που υπάρχει πλέον στον πάγκο του Αστέρα από το απόγευμα της Τετάρτης 7/11 (προηγήθηκε η απομάκρυνση του Ηλία Φωτόπουλου, χωρίς κάτι περισσότερο επ’ αυτού ως και τώρα).

Ήδη πλέον δόθηκε και επίσημη ανακοίνωση για τον Γκάτζιο, ο οποίος πέρσι υπενθυμίζεται ήρθε μετά το πρώτο από τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών Γ’ Εθνικής κι έπειτα σημείωσε τρεις ιστορικές νίκες με τον Αστέρα, με την ομάδα να χάνει τελικά στα δικαστήρια την άνοδο που κέρδισε στα γήπεδα. Φέτος ήταν από το καλοκαίρι στην Προοδευτική, αλλά αποχώρησε μετά τις πρώτες αγωνιστικές (Γ’ Εθνική επίσης).

Η ανακοίνωση: «Τα «κλειδιά» στον άνθρωπο που ανέβασε και αγάπησε την ομάδα μας! Ο Αστέρας Αμαλιάδας, είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του ανθρώπου ο οποίος πέρσι ανέβασε την ομάδα μας και την αγάπησε, αλλά και η οικογένεια της ομάδας μας τον αγάπησε.

Είναι σε θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Θεόδωρου Γκάτζιου, του ανθρώπου ο οποίος πέρσι στα μπαράζ ανόδου, καθοδήγησε με επιτυχία τον Αστέρα και τον οδήγησε σε τρεις ιστορικές νίκες.

Ο Θοδωρής Γκάτζιος, το μεσημέρι της Πέμπτης θα βρίσκεται στην πόλη μας, όπου και θα γυμνάσει για πρώτη φορά την ομάδα».

* Πλέον η προετοιμασία θα συνεχιστεί με τον νέο τεχνικό, για το ματς της Κυριακής (Στάδιο Αμαλιάδας, ώρα 3.00, κεκλεισμένων των θυρών λόγω υπολοίπου τιμωρίας), απέναντι στον Διαγόρα Βραχνείκων και με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη (που θα φτάσει στους πέντε βαθμούς την ομάδα και θα την διατηρήσει γερά στο «παιχνίδι» της παραμονής).

Πηγή: iliaoikonomia.gr
More in Γ Εθνική