Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Οι Νέοι 3-1 την Ζάκυνθο

Στο 2ο ματς η ομάδα της Ζακύνθου έδειξε ένα καλό πρόσωπο αλλά η ανωτερότητα της Μεσηνιακής ομάδας δεν άφησε πολλά περιθώρια στους νησιώτες να πάρουν κάτι από αυτό το ματς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και μέσα σε 33΄ λεπτά πέτυχαν 3 γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Οικονομέας στο 5΄ του αγώνα. Στο 23΄ ο Θεοδωρόπουλος διπλασίασε τα τέρατα για την ομάδα του και στο 33΄ ο ίδιος παίκτης ανέβασε την δείκτη στο 3-0.

Η Ζακυνθινή ομάδα προσπάθησαν στο Β΄ μέρος να μπει στο ματς και εν μέρη τα κατάφερε καθώς στο 49΄ ο Καμπής μείωσε σε 3-1 αλλά αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει το ματς με την ομάδα της Μεσσηνίας να παίρνει τη νίκη με 3-1.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (Ηλίας Μαστορέας): Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Οικονομέας, Καλύβας, Σκοπέτος, Ακριστινέι, Θεοδωρόπουλος (55΄ Κλάδης), Καρύδης (55΄Σαούτης), Ρουμελιώτης (65΄ Κρητικάκης), Σταματελόπουλος (55΄Σικαλιάς), Αλεξανδρόπουλος (64΄Κακαλ΄τρης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Απόστολος Τζαμαλής): Ταμαρέσης (41΄ Κουλλόλι), Καψάσκης, Μυλωνάς (57΄Μπιτσιάνης), Ρίκος, Κοτσωνής (41΄ Καψάσκης), Καλόφωνος, Αρβανιτάκης, Κάτσενος (65΄Τζάναρη), Ζώντος, Γκαμπής, Κολέβρης (27΄λ. τρ. Κιάτα).


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας