Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Θαυμάζει τον κόσμο και τον καλεί να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή η διοίκηση

Μόνο θαυμασμό μπορεί να εκφράσει κανείς μετά και την νέα επιτυχία της ομάδος μας χθες στο Ύπατο.

Η αγαπημένη μας «Μαύρη Θύελλα» έκανε και πάλι τον καθήκον της απέναντι στην τεράστια ιστορία της και το πολυπληθές φίλαθλο κοινό της.

Για μια ακόμη φορά (πόσες άραγε θέλουν οι αντίπαλοί μας για να το καταλάβουν;) οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν πως είναι οι καλύτεροι και «κόντρα» σε κάθε εξωγενή… παράγοντα κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους άξια και πεντακάθαρα!

Άραγε μπορεί κάποιος να σταματήσει αυτή την ομαδάρα;

Όμως σε αυτήν την άξια θαυμασμού προσπάθεια, του προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλου και των ποδοσφαιριστών μας υπάρχει και μια άλλη κινητήρια δύναμη, αυτή των φιλάθλων μας!

Χωρίς αυτούς ίσως να μην είχαμε ένα σπάνιο σερί (10Χ10) σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και χωρίς μάλιστα να δεχθούμε ούτε ένα γκολ!

Είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτήν την προσπάθεια και στηρίζουν με κάθε τρόπο την επιστροφή της ομάδος μας στα μεγάλα σαλόνια.

Η χθεσινή τους παρουσία ήταν πραγματικά συγκινητική και καθοριστική, όπως πιστεύουμε θα είναι ακόμη πιο μαζική και καθολική στον αγώνα της χρονιάς κόντρα σε αυτούς που μας θεωρούν “μια καλή ομάδα, αλλά στο τέλος θα είναι αυτοί οι πρωταθλητές’’…!

Επίσημα ως διοίκηση της Καλαμάτας θέλουμε να προσκαλέσουμε όλους τους φιλάθλους μας την ερχόμενη Κυριακή σε μια ακόμη γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας!

Εσείς κάντε το καθήκον σας και να είστε σίγουροι πως και εμείς θα κάνουμε το δικό μας!

Μια ομάδα, μια πόλη, ένα σύνθημα… Η Μαύρη Θύελλα επιστρέφει!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑMore in Μαύρη Θύελλα