Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Τσικλητήρας- Απόλλωνας 1-0. Του στοιχίζουν τραυματισμοί και εξοντωτικές τιμωρίες παικτών του.

Με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη στο 86ο λεπτό ο Τσικλητήρας Πύλου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Ο ημιτελικός ήταν κακός ποιοτικά με παιχνίδι κέντρου κυρίως και λίγες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά έφταναν με δυσκολία στα καρέ του Ντουγέρογλου ενώ απο την άλλη οι ροσονέρι προσπάθησαν περισσότερο να βγούν στην κόντρα με τον Διακουμή. καλύτερη ευκαιρία ήρθε από πλευράς φιλοξενούμεων που είχαν δοκάρι με τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο στο 27΄ σε σουτ.

Η λύση ήρθε τελικά από τον Γεωργιάδη ο οποίος εκτέλεσε φάουλ απο δεξιά και αιφνιδίασε τον Γιακουμή για το 1-0 υποχρεώνοντας τον Απόλλωνα στην πρώτη του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις!

Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ωστόσο βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, θα ήταν η ισοπαλία.

Οι τελευταίες εξοντωτικές τιμωρίες σε παίκτες του Απόλλωνα από διαιτητές που δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο να τηρήσουν εις το ακέραιο το γράμμα του Νόμου στο ιστορικό σωματείο, καθώς και τραυματισμοί, δείχνει να στοιχίζουν στο συγκρότημα του Τάκη Σακελλαρόπουλου αφού έχει σημαντικές απουσίες στα τελευταία παιχνίδια!

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Ασπροχώματος.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Γιώργος Αργυρόπουλος): Ντουγερόγλου, Ι. Τρίψας, Γεωργιάδης, Ν. Παπαγεωργίου, Παυλάκος, Γρ. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Ιλιάζι (75΄ Κουρεμπανάς), Χρ. Τρίψας, Σούλα (67΄ Καγιανάς), Διακουμής (89΄ Κ. Μέμα).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος): Γιακουμής, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Περιβολάρης, Λούτα, Στραβάκος, Τσουλάκος (51΄ Κανιώρος), Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος, Τρικουράκης (81΄ Κουτσουρόπουλος).

More in Α Τοπικό