Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

Α.Ε. Λογγάς – Ακαδημία Παμίσου Μεσσήνης 2-0: «Καθάρισε» στο τέλος

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Α.Ε. Λογγάς έκαμψε την αντίσταση της Ακαδημίας Παμίσου Μεσσήνης με 2-0 για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ τοπικής.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Ίλια Λούτα παρέμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ. Καλαμάτας, με τα «περιστέρια» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μπλάνας στο 83′ «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων για το 1-0, ενώ στο 87′ ο Τραγομαλάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

*Στο φύλλο αγώνος, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ηλίας Σκόρδος (Γ. Γαλακούτης, Γ. Μιχαλόπουλος οι βοηθοί), κάνει αναφορά για εξύβριση του διαιτητικού τρίου από τον προπονητή της Ακαδημίας, Νίκο Μουλατσιώτη.

Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ (Ίλια Λούτα): Βαρβεράκης, Πετρόπουλος, Μπλάνας, Βάγιας, Μπούρας – Σουλιμάς, Τραγομαλάς, Π. Κυριόπουλος (90′ Γελαδάς), Β. Κυριόπουλος (59′ Τζούμπας), Ομέρι, Λυμπερόπουλος, Κορρέτα (69′ Κουτσαντώνης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Νίκος Μουλατσιώτης): Α. Τόσκα, Παπαγεωργακόπουλος, Ανδριανόπουλος, Βόλλαρης, Φράγκος, Πολυχρόνης, Κ. Τόσκα, Δημητρακόπουλος (70′ Μπόρχαν), Αράπι, Ντίσα, Νικολόπουλος (61′ Στασινόπουλος).More in Β Τοπικό