Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Η Μεσσήνη έκλεψε τις εντυπώσεις – Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 159ο Καρναβάλι (video-pics)

Από μόνα τους τα 159 χρόνια μπορούν και λένε πολλά περισσότερα για την αξία, τη σημασία και την σύνδεσή του με τις Αποκριές. Το ξακουστό Καρναβάλι της Μεσσήνης αναβίωσε και φέτος με τρόπο μοναδικό και απέδειξε γιατί εντάσσεται σε ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και είδαν από κοντά ένα καρναβάλι που συνδύασε τα πάντα. Παράδοση, νεωτερισμούς και πάνω από όλα φαντασία, κέφι, διασκέδαση και σάτιρα.

Ο λόγος του Βασιλιά Καρνάβαλου άλλωστε έδωσε για αυτό τον τόνο. Καυστικός, αθυρόστομος και επίκαιρος όπως πάντα.

Τα σχήματα της Μεσσήνης και πάνω από όλα ο κόσμος της σύλλογοι, σχολεία και εθελοντές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραν μέρος στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που τα είχε όλα. Και φυσικά είχε και πάρα πολλά άρματα.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης σημείωσε πως η Μεσσήνη καθημερινά αλλάζει και η επόμενη διοργάνωση θα υποδεχθεί τον κόσμο σε μια διαφορετική πόλη.

Εικόνες ξεχωριστές καθ’ όλη την εξέλιξη του καρναβαλιού που τρόπο μοναδικό διεξήχθη αλλά και μεταδόθηκε ζωντανά παντού σε όλη την επικράτεια και τον κόσμο μέσα από την ζωντανή σύνδεση της τηλεόρασης BEST.

Πηγή: best-tv.gr


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ειδήσεις