Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Άνω κάτω η «Μαύρη Θύελλα», με τον Αγαθοκλή να ζητά τις παραιτήσεις Κουκούτση και Κουτίβα

Να βρει την ησυχία της δεν μπορεί η «Μαύρη Θύελλα» από τις εμμονές του «χρηματοδότη» της.

Τι άλλο να υποθέσει κανείς μετά το έκτακτο και… μυστικό Δ.Σ που έλαβε χώρα σήμερα στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, δίχως λόγο και αιτία να ζητά τις παραιτήσεις του Απόστολου Κουκούτση και του Στέλιου Κουτίβα, των δυο ανθρώπων που έχουν τραβήξει το διοικητικό κουπί της ομάδας ολόκληρη την σεζόν κάνοντας με αυτόν τον τρόπο άνω κάτω και πάλι την «Μαύρη Θύελλα»

Μετά την κίνηση αυτή ακολούθησαν φωνές και ένταση στα γραφεία της ομάδας η οποία είναι κοινό γνωστό πως έχει διαχωριστεί αρκετό καιρό τώρα σε δυο στρατόπεδα, έχοντας θα λέγαμε την εμμονική επιθυμία κάποιων να αποχωρήσουν οι Κουκούτσης και Κουτίβας.

Πλέον είναι ξακάθαρος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της ομάδας με το ρήγμα, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε να μοιάζει αγεφύρωτο!

Οι κινήσεις του Αγαθοκλή, ο οποίος ουσιαστικά κάνει τεχνητή κρίση, δείχνουν πως κάτι βρίσκεται από… πίσω, ίσως θα λέγαμε μια συμφωνία για πώληση της ομάδας.

Αυτό που βγαίνει μετά το σημερινό Δ.Σ είναι ο εκβιασμός πως αν δεν αποχωρήσουν οι Κουκούτσης, Κουτίβας θα αποχωρήσει ο ίδιος.

More in Μαύρη Θύελλα