Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΤΕΝΙΣ: Επιτυχίες στο juniors στην Τρίπολη, συμμετοχές στα Ε2 στην Αττική

Αγωνιστική δράση σε δυο μέτωπα είχαν το Σαββατοκύριακο οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Το νέο αίμα του ομίλου αγωνίστηκε στην Τρίπολη στο προπαιδικό πρωτάθλημα juniors, με εξαιρετικά αποτελέσματα μετά από θαυμάσιες εμφανίσεις. Τα παιδιά διασκέδασαν την συμμετοχή τους ενώ στην Κ10 των κοριτσιών υπήρξε καλαματιανή κυριαρχία με την Κρίστυ Χριστοπούλου να επικρατεί της συναθλήτριάς της Νάγιας Παπαδοπούλου με 4-1, 4-2 μετά από ένα συναρπαστικό τελικό διάρκειας μιας ώρας.

Στο αγώνες της Τρίπολης το παρών έδωσαν οι:

Πορτοκαλί επίπεδο: Γιώργος Ξάιδος Νικ. Μπαζιώτης

Κόκκινο επίπεδο: Άγγελος Κούρτης, Νικόλαος Αγγελόπουλος

Πράσινο επίπεδο: Νάγια Παπαδοπούλου, Μαρία Καζολέα, Κρίστυ Χριστοπούλου, Αγγελική Βρυώνη

Οι νεαροί αθλητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έφτασαν σε νίκες και διακρίσεις βγάζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του ΟΑΚ.

Στο μεταξύ, τρία κορίτσια της αγωνιστικής ομάδας πήραν σε Πανελλήνια τουρνουά Ε2 που έγιναν στην Αττική.

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου αγωνίστηκε στην Ραφήνα όπου έφτασε στην 8άδα του διπλού Κ14 έχοντας παρτενέρ την Αλεξάνδρα Μάγια του ΑΟΑ Φιλοθέης.

Στον πρώτο γύρο απέκλεισαν τις 2-0σετ τις Βαϊτση – Αγγελή (Ηλιούπολης) και αποκλείστηκαν από τις Τσεκούρα (Χαλκίδας) -Λιβανού (Ηλιούπολης), οι οποίες στην συνέχεια έφτασαν στον τελικό.

Στο απλό Κ14 η Παπακωνσταντίνου αποκλείστηκε στην φάση των “32” από την Παπαπαναγιώτου (ΑΟΑ Αττικός Ήλιος) μετά από μεγάλη μάχη τριών σετ.

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου με την Λήδα Μπλουγουρά πήραν μέρος στο Ε2 της Φιλοθέης (Κ12), όπου αποκλείστηκαν στα προκριματικά. Η Μιχαλοπούλου πέρασε ένα γύρο επικρατώντας της Κρανιά (ΑΣ Πάρνηθα).

More in Σπορ