Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σώκαλης «Να παραμείνουμε μέσα στο στόχο μας»

Δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και έναν βαθμό από την 2η θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος Καλαμάτας.

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου που στόχος είναι η νίκη.

Ο παίκτης – προπονητής Δημήτρης Σώκαλης μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:

«Στο τελευταίο ματς με τη Δόξα εκείνο που μέτρα είναι οι 3 βαθμοί. Δεν δυσκολεύτηκαμε ιδιαίτερα, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στο 90λεπτο. Αγωνιστικαμε με 6 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Καλλιθέα.

Πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες ήταν εκτός μεγάλο διάστημα ενώ ξεκουράστηκαν κάποιοι που έχουν τραβήξει όλο το κουπί.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές, είμαστε μια ωραία παρέα που μέσα από τη συνέπεια στις προπονήσεις προσπαθούμε να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Βαθμολογικά έχουμε ελπίδες για μια από τις δύο πρώτες θέσεις, έχουμε όμως μπροστά μας δύπ πολύ καλές ομάδες την Λογγα και την ΑΕΚ.

Θα αγωνιστούμε να παρουσιασουμε μια ανταγωνιστικη και πειθαρχημενη ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε τάμειο.

Δεν έχουμε άγχος, στοχεύουμε και διαβάζουμε τα παιχνίδια και τον αντίπαλο, έχουμε ρίξει μεγάλη βάση στην τακτική, την πειθαρχία και τη συγκέντρωση. Ο Πανιώνιος έχει όνομα, έχει παρελθόν, έχει φίλους και ανθρώπους που τον αγαπούν και αξίζει το κάτι παραπανω.

Τέλος, περαστικά στον Μιχάλη Πολίτη εύχομαι, είμαι παθών και ξέρω πως αισθάνεται. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πέρα των 90 λεπτών, δεν έχει κανείς να χωρίσει τίποτα με κανέναν και το σημαντικότερο είναι να είσαι υγιείς για να κάνεις αυτό που αγαπάς».

More in Β Τοπικό