Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

Φιέστα ανόδου με Χατζηπαναγή ο Π.Α.Ο. Καλού Νερού!

Μ’ ένα από “ιερά τέρατα” του ελληνικού ποδοσφαίρου θα γιορτάσει την ιστορική άνοδο του στην Α’ τοπική ο Π.Α.Ο. Καλού Νερού, καθώς ο Βασίλης Χατζηπαναγής αναμένεται θα δώσει το παρών σε φιλικό τουρνουά που θα έχει χαρακτήρα φιέστας!

Η εν λόγω διοργάνωση θα λάβει χώρα τη Μεγάλη Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, με τη συμμετοχή ακόμη της ομάδας των Παλαιμάχων της Εράνης, αλλά και μιας Επίλεκτης ομάδας του Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Μια ημέρα νωρίτερα, την Μεγάλη Τρίτη επίσης στις 6 μ.μ., θα διεξαχθεί Camp Ποδοσφαίρου, όπου ο μεγάλος “Βάσια” θα μυήσει τα μυστικά της “στρογγυλής θεάς” σε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, μαζί με τον συνεργάτη του και προπονητή, Νίκο Φράγκο.

Η παρουσία του “Νουρέγιεφ” στην πόλη της Κυπαρισσίας αποτελεί αναμφίβολα ξεχωριστή στιγμή για όλη την Μεσσηνία, ενώ ο Δήμος Τριφυλίας είναι αρωγός σ’ αυτήν την διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Χατζηπαναγής με ενέργειες της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου είχε βρεθεί στην πόλη της Καλαμάτας τον Σεπτέμβρη του 2013 σε αντίστοιχο camp που είχε διεξαχθεί στο «Σταύρος Παπαδόπουλος» και είχε βραβευτεί για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: gargalianoionline.gr
More in Α1 Τοπικό