Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ολοκληρώθηκε μία μαρτυρική χρονιά. Οι άφαντοι «πρίγκηπες» και οι ήρωοι επιχειρηματίες – φίλαθλοι

Ο Πάμισος μετά από μια …μαρτυρική χρονιά ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα και την επιστροφή του στα τοπικά πρωταθλήματα της Μεσσηνίας.

Η πορεία του στην Γ΄ Εθνική φέτος είχε πολλά αρνητικά εντός και εκτός τερέν, με αποτέλεσμα να φθάσει σε σημείο να αποχαιρετήσει την κατηγορία για την οποία όλοι είχαν τόσα όνειρα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε εχθές με ήττα στο Άργος από τον Παναργειακό με 4-0, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2018-19. Μια σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά δυστυχώς κατέληξε να είναι μαρτυρική.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έμειναν μετά την άτακτο φυγή της βορειοελλαδίτικης διοίκησης τον Οκτώβριο, που αγωνίστηκαν για την φανέλα και την ιστορία του Παμίσου, όπως και στον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Φασουλή, που ανέλαβε την ομάδα υπό τις αντίξοες αυτές συνθήκες και την παρουσίασε άκρως ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια, κλείνοντας τη χρονιά με 12 βαθμούς.

Η διοίκηση τις επόμενες ημέρες θα κάνει διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν, θα καλύψει τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας, και θα καλέσει σε Γενική Συνέλευση τα μέλη της βάσει καταστατικού, για την εκλογή νέας διοίκησης και την άμεση οργάνωση της επόμενης μέρας!»

 

More in Γ Εθνική