Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Πλάκας «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου»

Η ομάδα του ΠΑΟ Καλονερού κατάφερε μόλις σε δυο σεζόν να υλοποιήσει το όνειρο και να φθάσει ρεκόρ που δεν κατάφερε κανείς άλλος να προσεγγίσει, ανεβαίνοντας δυο κατηγορίες κατακτώντας δύο πρωταθλήματα στην σειρά! Δεν ήταν εύκολο! Η σκληρή δουλειά ετών επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς το Καλονερό πρώτη φορά στην 30χρονη ιστορία του ανεβαίνει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του Νομού μας!

Ένας από τους μεγάλους σκόρερ – «κεφάλαιο» για την ομάδα αποτελεί ο Παναγιώτης Πλάκας, που μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «Φωνή» όντας μετρημένος αλλά με φανερή τη δυνατή του προσωπικότητα, ο οποίος κέρδισε, μαζί με τους συμπαίκτες του, τις εντυπώσεις!

Φέτος ο Παναγιώτης Πλάκας, που ζει και εργάζεται στην Κυπαρισσία, κατέγραψε συνολικά 13 γκολ κι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στον Παντριφυλιακό Καλού Νερού και δεύτερος σκόρερ στην Α1 Τοπική Μεσσηνίας. Ξεκίνησε από τον Απόλλων Νέας Φιγαλείας στα 14 του και πριν δύο χρόνια είχε βγει πρώτος σκόρερ στην Ε.Π.Σ. Ηλείας με 33 γκολ στην Β’ Τοπική και μάλιστα γεύτηκε το ποτήρι της νίκης καθώς κατέκτησε και την άνοδο με τον Απόλλων Νέας Φιγαλείας για την Α2 τοπική Ηλείας!

Μετά την άνοδο ο νεαρός αθλητής δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου! Είναι η πρώτη χρόνια που αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της Μεσσηνίας και πραγματικά πιστεύω ότι είναι η πιο όμορφη χρονιά που έχω ζήσει ποδοσφαιρικά, όλο το κλίμα στις προπονήσεις, τα παιδιά που ήταν οι καλύτεροι συμπαίκτες φέτος, το διοικητικό συμβούλιο, ο άξιος προπονητής μου … ήταν όλα άψογα!

Όσο για την άνοδο; Προσπαθήσαμε και δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά και τα καταφέραμε. Είναι μια επιτυχία δικιά μας, αλλά και του προπονητή μας, για τους κόπους και τις θυσίες που κάναμε όλη την χρόνια που πέρασε.

Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟ Καλο Νερό και καταφέραμε και ανεβήκαμε κατηγορία. Ο Παντριφυλιακός δίνει αξία στους παίκτες του και τιμά το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο!».
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α1 Τοπικό