Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

Γιώργος Πετρουλάκης: Αθλητισμός και πολιτική ενώνουν δυνάμεις

“Ενας άνθρωπος, του οποίου η αυτοδιοικητική εμπειρία αλλά και η μεγάλη εμπειρία του στον αθλητισμό θα βοηθήσει τα μέγιστα για την αλλαγή προς το καλύτερο που χρειάζεται τόσο η Μεσσηνία όσο και η Πελοπόννησος”.

Πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, με επιτυχία έχει υπηρετήσει την Προεδρία του Παμίσου Μεσσήνης αλλά και της Ανδρούσας, χρόνια στο αυτοδιοικητικό κομμάτι όπου υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στην Μεσσήνη ενώ η θέση που κατέχει είναι στέλεχος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

Ένα δυναμικό πρόσωπο και χαρακτήρας,  που ο υποψήφιος Περιφερχειάρχης Παναγιώτης Νίκας, κατάφερε να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο του,

Ότι στόχο βάζει τον πετυχαίνει και για αυτό το λόγο είπε το ΝΑΙ στον κ. Νίκα γιατί πιστεύει ότι αύριο θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης.

Από τα μαθητικά χρόνια, ήταν πάντα στα συμβούλια, στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας, όσο και στην Τοπική οργάνωση της Καλαμάτας και της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Επίσης, έχει εκλεγεί στο συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας και έχει δει από κοντά τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων. Επί 6 χρόνια, δίπλα με την Σοφία Καλαντζάκου. Εθελοντής όπου ζητήθηκε σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Δηλώνει λοιπόν: «Διεκδικώ την ψήφο σας γιατί πραγματικά έχω την όρεξη να δουλέψω, να κάνω την καθημερινότητα, την δική μας αλλά και των παιδιών μας, να κάνω την Μεσσηνία αλλά και την Πελοπόννησο μας, ακόμα καλύτερη από ότι είναι.

Ο Παναγιώτης Νίκας, έχει επιλέξει μία ομάδα συνεργατών τόσο στην Μεσσηνία, όσο και στους υπόλοιπους νομούς, μία ομάδα που αποτελείται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς και νέα παιδιά, παιδιά εξιδικευμένα, πάνω στους τομείς τους οποιούς ασχολούνται.

Αυτό το κράμα είναι ικανό να οδηγήσει την Πελοπόννησο στην επόμενη μέρα, να οδηγήσει την Μεσσηνία στην επόμενη ημέρα. Από την δική μου την πλευρά από την εμπειρία στο τομέα των μεταφορών και των οδικών δικτυών, αλλά και στο τουρισμό και στον αθλητισμό, νομίζω με κάνουν ικανό να σταθώ μπροστά σας, να σας κοιτάξω στα μάτια και να ζητήσω την ψήφο σας, μία ψήφο πραγματικά να την χρησιμοποίησω να πάμε ένα βήμα μπροστά την Μεσσηνία μας, ένα βήμα μπροστά την Πελοπόννησο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1974 στην Καλαμάτα, κατάγομαι από μία αγροτική οικογένεια και από το χωριό Μαυρομάτι Μεσσήνης, όπου και ζω μόνιμα. Είμαι παντρεμένος με την συγγραφέα Έλενα Γκίκα – Πετρουλάκη, έχω δύο υπέροχα παιδιά, τον Γιάννη που έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ασκεί την στρατιωτική του θητεία στο Καστελόριζο και την Δήμητρα, μαθήτρια Λυκέιου. Έχω μία αδερφή όπου εργάζεται ως γιατρός στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

 

 

More in Πρέπει να το δεις