Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δημήτρης Πολυμενέας «Το αποτέλεσμα με την Αβία θα κρίνει πολλά»

Μεγάλη νίκη ελπίδας πέτυχε η Ομόνοια κόντρα στην Κυπαρισσία και πήρε φιλί ζωής για την συνέχεια.

Ο αγώνας που ακολουθεί με την Αβία στο γήπεδο του Κάμπου το Σάββατο είναι κρίσιμο με τους τρεις βαθμούς να είναι το ζητούμενο.

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πολυμενέας, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:

«Για το παιχνιδι με την Κυπαρισσία ήταν μονόδρομος η νίκη, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας μιας και χάσαμε βαθμούς με τη Σπερχογεία και η ισοπαλία η ήττα μας έβρισκε του χρόνου στην Α1.

Με αυτή τη νίκη σε συνδυασμό αποτελεσμάτων μας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσουμε κιαλλο τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στοχο

Πιστεύω πως το αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι με την Αβία θα κρίνει ποια ομάδα από τις δύο θα αποχαιρετήσει την κατηγορια

Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια ένα εκτός και δύο στην έδρα μας παίζοντας με την ίδια αποφασιστικότητα όπως στο β’ ημιχρονο με την Κυπαρισσία του χρόνου θα μας βρει πάλι στην Α’ Τοπικη.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους προπονητές, τους συμπαίχτες μου, τους αντιπάλους και όλους όσους ήταν στο γήπεδο από τον εκνευρισμό μου καθώς η ένταση και η πίεση του παιχνιδιου πολλές φορές με έκανε να κάνω πραγματα για το οποία δεν με αντιπροσωπεύουν σαν χαρακτηρα.

Μέσα από τό site σου να ευχηθω καλές γιορτές και καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο».

More in Α Τοπικό