Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

Ανδρέας Τσουκαλάς: Η νέα γενιά πρέπει να έχει λόγο. Βιογραφικό

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος αποφάσισε να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση. Ο Ανδρέας Τσουκαλάς, αντιδήμαρχος Οιχαλίας και πολιτικός μηχανικός βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Επιλέγω να ασχοληθώ με τα κοινά, γιατί θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά. Μια γενιά καταρτισμένη, που όμως έχει απομακρυνθεί από την ενασχόληση με τα κοινά. Μια γενιά,  που οι σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις οι οποίες αναδύονται σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, πρέπει να έχει λόγο.

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα στην Καλαμάτα το 1992,μεγάλωσα στο χωριό μου τα Τσουκαλαίικα και είμαι ο δεύτερος γιός της πολύτεκνης οικογένειας  του Γεωργίου Τσουκαλά και της Ελένης Καραγεώργη. Αποφοίτησα το λύκειο Μελιγαλά και είμαι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Σήμερα διατηρώ  το τεχνικό μου γραφείο στο Μελιγαλά καθώς και μια επιχείρηση ανακύκλωσης αδρανών υλικών. Το 2014 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος και αυτή τη στιγμή έχω την τιμή και ταυτόχρονα τη μεγάλη ευθύνη να είμαι αντιδήμαρχος. Κατά την διάρκεια της φοιτητικής μου ζωής ασχολήθηκα ενεργά με το φοιτητικό κίνημα καθώς επίσης είμαι μέλος της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ.

 


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Πρέπει να το δεις