Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Όμορφη εκδήλωση, τραγική κυκλοφοριακή οργάνωση στον 19ο αγώνα δρόμου της Καλαμάτας!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία ο 19ος αγώνας δρόμου Καλαμάτας, και για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες κομικωτραγικών καταστάσεων αφού η οργάνωση της οδικής κυκλοφορίας ήταν κάτι παραπάνω από τραγική! Είναι κρίμα εν έτη 2019 σε μια τόσο όμορφη και σημαντική εκδήλωση μαζικού αθλητισμού, να ταλαιπωρούνται με τέτοιο τρόπο επισκέπτες και πολίτες και μάλιστα λίγο πριν το Πάσχα!

Ταλαίπωροι αστυνομικοί, λιμενικοί, και υπεύθυνοι της διοργάνωσης μάταια προσπαθούσαν να βάλουν τάξη στον χαμό που επικρατούσε περισσότερο προς το σημείο του λιμανιού και περιφερειακά αφού οι ουρές ξεπερνούσαν τα 2 χιλιόμετρα κάποιες στιγμές στην Λυκούργου και προς το ποτάμι, ενώ οι αγανακτισμένοι-εξαγριωμένοι οδηγοί προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να φτάσουν στο σπίτι τους ή στην δουλειά τους, κάνοντας κύκλους γύρω από την Καλαμάτα.

Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται ο Δήμος ή άλλη υπηρεσία για το κυκλοφοριακό κομφούζιο, αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Αν κύριοι του Δήμου θέλετε να διοργανώσετε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, φροντίστε για σωστή ενημέρωση και να μην ταλαιπωρείτε κόσμο που έχει δουλειές και οικογένεια και πρέπει να πάει στο σπίτι του, και παραμένει εγκλωβισμένος στα αυτοκίνητα του για ώρες!

 

More in Ειδήσεις