Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Γιαννακούντζος «Δίκαια κατακτήσαμε πρωτάθλημα και άνοδο»

Αποτελεί το βασικό παράγοντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄Τοπικής, καθώς υπηρετεί την ομάδα από το διττό ρόλο του παίκτη – προπονητή. Ο λόγος φυσικά για το Γιώργο Γιαννακούντζο, τον άνθρωπο με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αστέρα Αρφαρών και την εξασφάλιση της ανόδου στην Α1 Τοπική.
Ο ίδιος μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή σεζόν και γενικότερα την ομάδα των Αρφαρών:
Προχθές πήραμε αυτό που θέλαμε απέναντι στο Νέο Άρι για να εξασφαλίσουμε το πρωταθλημα. Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα και στο τέλος πανηγυρίσαμε την άνοδο.
Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, εμείς ξεκινήσαμε όπως και πέρυσι με μοναδικό στόχο να παίζουμε ποδόσφαιρο για να ευχαριστιόμαστε και να περνάμε καλά.
Στην πορεία αφού πηγαίναμε καλά, βάλαμε στόχο το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε.
Είμαστε δίκαια οι πρωταθλητές και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο πέρα από τη δεδομένη ποδοσφαιρική αξία. και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Όλα τα παιδιά είμαστε από το χωριό και αυτό βοηθάει πολύ στο να είμαστε δεμένοι και να έχουμε υπέροχο κλίμα στα αποδυτήρια.
Για του χρόνου θα συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο, με στόχο πάντα να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. 

 

More in Β Τοπικό